Bijzondere bruidstaarten

Fotocredits: Zie hieronder

7 Bruidstaarten die bijna te mooi zijn om op te eten

Hebben jullie al nagedacht over jullie bruidstaart? Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden voor deze bijzondere taart. Wij hebben 7 bruidstaarten voor je gevonden die (bijna) te mooi zijn om op te eten. Fijn als inspiratie voor jullie eigen bruiloft! 

Natuurlijk moet een bruidstaart vooral lekker smaken, maar het is ook fijn als hij er een beetje mooi uitziet. Heb je nog wat inspiratie nodig? Deze 7 bruidstaarten zijn adembenemend mooi:

Druipende bruidstaart in goud en wit

Druipende bruidstaarten zijn een echte trend en je ziet ze dan ook steeds vaker voorbij komen. Niet zo gek, want dit zijn zeker bijzondere bruidstaarten. Deze versie in het wit met goud is helemaal prachtig. Gaaf wanneer jullie een gouden bruiloft thema hebben!

Smaragdgroene bruidstaart

Deze waanzinnig mooie bruidstaart is niet alleen smaragdgroen van kleur, er zitten ook smaragden in verwerkt. Of althans, daar lijkt het op, want het is net echt!

Gedecoreerd met vijgen

Deze witte, bijna naakte bruidstaart is eigenlijk heel minimalistisch. De gouden schilfers en decoratie van halve vijgen en plantjes maakt het echter een prachtig geheel.

Gekleurde driehoekjes

Houden jullie van strakke vormen? Dan vinden jullie deze bruidstaart met verschillende kleuren driehoekjes vast mooi! De combinatie van het zwart met de lichte kleuren geeft een gaaf effect en de taarttopper past perfect bij de rest van de bruidstaart.

Bijzondere structuur

De meeste bruidstaarten zijn glad en strak, maar deze bruidstaart heeft wel een heel bijzondere structuur. Hierdoor lijken de rozen die als decoratie worden gebruikt bijna in de taart te verdwijnen!

Witte bruidstaart met structuur

Fotograaf: Charity Maurer, taart: Piece of Cake via Ruffled

Kunstwerk als bruidstaart

Bij deze bruidstaart lijkt het er op dat ze er letterlijk een kunstwerk van hebben gemaakt. De dikke lagen donker blauw, licht blauw, wit en goud zorgen er voor dat de taart veel weg heeft van een schilderij. De opvallende bloemen maken het plaatje compleet!

Kunstzinnige bruidstaart

Fotocredits: Long Way Home, taart: Boutique Cake Art via Nouba

Naakte red velvet bruidstaart

En tot slot deze prachtige bruidstaart die red velvet, een druipende topping en de naakte bruidstaart met elkaar combineert. Fijne trends die wat ons betreft prachtig samengaan!

Gaan jullie binnenkort een bruidstaart uitzoeken voor jullie bruiloft? Lees dan eerst even het blog Bruidstaart bestellen? Dit moet je allemaal weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *