Gespot: Bijzondere trouwjurk met witte top en oudroze rok

Bij Bruiloft Inspiratie zijn wij altijd gek op bruiloften die net even anders zijn dan die van andere bruidsparen. De bruid is als het goed is het middelpunt van de bruiloft. Een bijzondere trouwjurk heeft dan ook meteen een groots effect!

Veel bruiden kiezen voor een witte trouwjurk, maar dat kan ook anders. Zo hebben we al heel wat mooie trouwjurken voorbij zien komen in opvallende kleurtjes zoals blauw, roze of rood. Er zijn zelfs bruiden die het aandurven in het zwart te trouwen. Onlangs kwamen we een bijzondere trouwjurk tegen die het traditionele wit met een romantische oudroze kleur combineert. Een prachtig plaatje!

Bijzondere trouwjurk in twee delen

Het mooie aan deze trouwjurk is dat hij door de verschillende kleuren opgedeeld wordt in twee delen: de top en de rok. Het oudroze maakt de kleur van de jurk net even anders, maar ook weer niet te opvallend. De strook met bloemen vormt een mooie grens tussen de romantische prinsessen rok en de wat meer neutrale witte top.

Deze jurk bestaat door de kleuren en het verschil in stof duidelijk uit twee delen. Door de middenstrook worden deze delen met elkaar verbonden. De top van de trouwjurk is simpel, maar de rok met meerdere lagen stof zorgt voor het echte wauw-effect. En wat staat deze trouwjurk prachtig bij de bruid!

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere trouwjurk? Er zijn ook bruiden die in plaats hiervan voor een rok en een crop top kiezen. Deze crop top trouwjurken zijn hartstikke hip en een leuk alternatief voor de traditionele trouwjurk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *