De mooiste lente bruiloften met bloesem

Ondanks dat het buiten nog grauw en koud is, gaan we toch alweer richting de lente. Heel wat bruidsparen zijn dan ook bezig met het plannen van een romantische lente bruiloft. De mooiste tijd is misschien wel wanneer alle bomen in bloei staan en je kunt trouwen onder de bloesem.

Bloesem geeft een prachtig romantisch beeld. De zachtroze kleur is perfect voor een bruiloft. Hoe mooi is het dan ook om op jullie grote dag omringd te worden door bomen die in de bloei staan? Wij hebben wat prachtige foto´s voor je gevonden van bruidsparen die tijdens hun bruiloft omringd werden door bloesembomen!

Trouwen onder de bloesem

Als jullie echt geluk hebben, trouwen jullie op een prachtige zachte lentedag. Het is dan ontzettend mooi om de ceremonie buiten plaats te laten vinden onder de bloesembomen. Natuurlijk is het ook prachtig als de bloesemboom in plaats daarvan de achtergrond vormt van jullie ceremonie.

Fotoshoot tussen de bomen

Is het niet mogelijk om de ceremonie plaats te laten vinden tussen de bloesembomen? Dan is het een idee om een plek vol bloesem uit te kiezen voor jullie fotoshoot. Het is heerlijk om samen tussen de bomen door te lopen en een aantal romantische foto´s te laten maken. Een boomgaard met tientallen rijen bomen is hier perfect voor!

Bruid tussen de bloesem

Fotograaf: Diana McGregor Photography via Magnolia Rouge

Verwerkt in de decoratie

Je kunt de bloesem ook naar binnen halen en gebruiken als decoratie voor jullie bruiloft. Zet bijvoorbeeld bloesemtakken neer op de tafels tijdens het diner of gebruik kleine takjes om de borden mee te decoreren. De roze kleur zorgt voor een zachte uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *