Het thema bohemian is de laatste tijd erg populair. Dit is een stijl waarbij de natuur erg belangrijk is. Er worden veel kleuren en natuurlijke materialen gebruikt. Een bohemian bruiloft staat in het teken van gezelligheid en het samenzijn met geliefden. Geen stress, gewoon genieten! Maar hoe ziet een bohemian bruid er uit?

Het bohemian thema is erg populair. Geen grote balzaal om in te trouwen, maar back to nature. Heerlijk samen zijn met je grote liefde, vrienden en familie zonder je druk te maken over van alles en nog wat. Klinkt goed toch?

 

Bohemian bruid

Een bohemian bruid heeft meestal een simpele trouwjurk zonder te veel tierelantijntjes. De jurk kan wit zijn, maar niet té wit. Een pastelkleur is ook goed. Moderne jurken zijn niet zo passend, ga liever voor een vintage exemplaar, bijvoorbeeld met kant. Een korte trouwjurk kan ook erg leuk staan.

Lange, losse lokken passen goed bij de bohemian stijl. Een bloemenkrans maakt het plaatje helemaal af. Blote voeten kunnen prima onder een bohemian trouwjurk. Je kunt een mooi enkelbandje dragen of stijlvolle sandaaltjes.

Bohemian bruid op blote voeten

Fotocredits: Grace Loves Lace

Wat vind jij van de bohemian bruid? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *