De bruidstaart is een bijzonder onderdeel van de bruiloft. Je wilt dan ook niet alleen dat hij lekker smaakt, maar ook dat hij er mooi uitziet. Er zijn heel wat verschillende soorten bruidstaarten te krijgen, ook met een bohemian thema. Wij hebben 10 prachtige bohemian bruidstaarten voor je op een rijtje gezet.

Het bohemian thema is ontzettend populair voor bruiloften, waar wat houdt dit nou precies in? Bohemian is een levensstijl die draait om dromen, genieten, de wereld en de natuur. Bij een bohemian bruiloft kun je denken aan vrolijke kleuren, stoffen met bijzondere patronen en vooral veel natuurlijke elementen.

Bohemian bruidstaarten

Bij het bohemian thema hoort natuurlijk ook een bijpassende bruidstaart. Bohemian bruidstaarten zijn vaak taarten met een simpele basis, zoals bijvoorbeeld naakte taarten. Dit wil overigens niet zeggen dat ze er ook simpel uitzien. Je kunt een bruidstaart immers op allerlei manieren decoreren. Zo kun je bijvoorbeeld natuurlijke elementen toevoegen zoals bloemen, takjes en vers fruit. Maar je zou ook aan veren of bijzondere patroontjes kunnen denken om jullie bruidstaart helemaal af te maken! Om je vast wat inspiratie te geven hebben wij 10 bijzondere bohemian bruidstaarten voor je geselecteerd:

1.Naakte bruidstaart met vers fruit en bloemen
2.Bruidstaart met gouden schilvers
3.Drie verschillende lagen
4.Veren als decoratie
5. Waterverf effect
Bohemian bruidstaart

Fotograaf: Birds of a Feather via My Wedding

6. Opvallend printje
Bohemian bruidstaart

Fotograaf: Ae Martin Photo via The Natural Wedding Company

7. Bohemian vlechtwerk
8. Wilde planten
9. Sierlijke decoratie
Bohemian bruidstaart

Fotograaf: Erin Elizabeth Photography, taart: Le Cookie Monkey via Knots Villa

10. Grote bloemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *