Trouwen in de winter kan ontzettend romantisch zijn. Buiten is het koud en het wordt al vroeg donker, maar binnen is het knus, warm en gezellig. Op het gebied van styling zijn er heel wat leuke dingen te bedenken voor een winter bruiloft. Met bont creëer je bijvoorbeeld een warme sfeer.

Een combinatie van (natuurlijke) materialen geeft altijd een mooi effect. Gaan jullie voor een Scandinavische winter bruiloft? Dan is de combinatie tussen hout en zachte stoffen bijvoorbeeld heel stijlvol. Bont kun je op allerlei manieren terug laten komen op jullie bruiloft. Natuurlijk hoef je daar geen dieren voor te laten lijden, er zijn heel wat prachtige nep bontjes te vinden!

Decoreren met bont

Bont zie je regelmatig terug in stijlvolle woonkamers. Niet zo gek, want het contrast tussen het zachte bont en robuuste materialen zoals hout of beton geven een prachtig effect. Het is daarom ook een goed idee om bont te gebruiken in de styling van jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk zacht bontje over de banken waar de gasten op zitten? Niet alleen ziet dit er prachtig uit, ook zit het erg lekker! En op deze manier krijgt jullie bruiloft meteen een chique, maar sfeervolle uitstraling.

Bont over bankjes

Fotograaf: Brittany Wood via Jenni Kayne

Bontjas over je trouwjurk

Ook in de winter willen jullie natuurlijk naar buiten om een aantal mooie foto´s te laten maken. Alleen in je trouwjurk is dat best een beetje koud. Daarom is het slim om iets warms mee te nemen om over je jurk heen te trekken. Een bontjas staat bijvoorbeeld prachtig en is ook nog eens heerlijk warm. Bovendien zorg je zo voor een leuke afwisseling in de trouwfoto´s, doordat je outfit steeds weer een beetje anders is.

Kleding van de bruidsmeisjes

Komen er bruidsmeisjes op jullie bruiloft? Dan wil je natuurlijk ook dat zij warm blijven wanneer ze naar buiten gaan. Bovendien zien de bruidsmeisjes er met een bontjasjes misschien wel nóg schattiger uit! En het is helemaal leuk wanneer ze een mini versie van jouw bontjas dragen. Zeker weten dat deze mini bontjasjes een groot succes zullen zijn!

Gaan jullie ook een winterbruiloft organiseren? Dan lees je hier de beste tips & leukste ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *