Bruid met bontjas

Fotocredits: Zie hieronder

Bontjas voor de bruid

Als jullie in de winter trouwen, kan het buiten erg koud worden tijdens het maken van de trouwfoto´s. Het is daarom verstandig om iets warms mee te nemen wat je over je trouwjurk heen kunt dragen. Een (neppe) bontjas geeft een leuk effect.

De meeste trouwjurken zijn strapless of hebben korte mouwtjes. Dat is heel mooi, maar in de wintermaanden wel een beetje fris. Gelukkig is het hartstikke leuk om je trouwjurk met een vestje of jasje te combineren. Zeker wanneer jullie een winter bruiloft organiseren, is een bontjas (natuurlijk niet van echt bont) een leuk idee. Je kunt deze jas alleen buiten aantrekken voor de fotoshoot met de trouwfotograaf, maar natuurlijk kun je hem ook de rest van de dag gewoon aanhouden.

Kleur van de jas

Er zijn verschillende kleuren bontjassen. Het is verstandig om eerst je trouwjurk te kopen, zodat je goed kunt zien wat er bij past. Ga je voor een bruine of grijze kleur dan zorgt dit voor een mooi contrast. Een witte jas kan echter ook voor een leuk effect zorgen. Let er wel op dat je jurk niet teveel tierelantijntjes bevat, anders kan het geheel te druk worden.

Bontjas voor de kleintjes

Komen er ook bruidsmeisjes op jullie bruiloft? Dan kunnen deze meiden ook wel een warme jas gebruiken. Niet alleen fijn om te voorkomen dat ze het koud krijgen, maar het staat ook nog eens super schattig. Zeker wanneer ze de mini versie van jouw eigen bontjas aan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *