Boomstammen als natuurlijke decoratie op jullie bruiloft

Het bohemian back to nature thema is hartstikke hip op het gebied van bruiloften. Je kunt voor dit thema verschillende soorten decoratie gebruiken, maar natuurlijke materialen zijn een echte must. Boomstammen zijn hier bijvoorbeeld heel geschikt voor, je kunt ze op veel manieren gebruiken!

Natuurlijke elementen maken de decoratie op een bruiloft stijlvol, rustig en extra bijzonder. Het geeft een fijne sfeer en zorgt bovendien voor prachtige plaatjes! Of je nou in de zomer of de winter trouwt, hout kun je altijd op verschillende manieren gebruiken.

Boomstammen als decoratie

Wist je dat boomstammen heel decoratief kunnen zijn? Zo kun je ze neerzetten als een soort bijzettafeltjes waar je bijvoorbeeld vazen met bloemen op zet. Maar ook als plateau met verschillende andere vormen van decoratie (zoals bijvoorbeeld kaarsen) zijn ze erg leuk.

Boomstammen bij de ceremonie

Fotograaf: JoPhoto via Borrowed and Blue

Om eten op te serveren

Naast dat boomstammen erg decoratief zijn, kun je ze ook goed gebruiken om eten op de serveren. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende hapjes of zelfs een complete bruidstaart op een stukje boomstam zetten.

Glow in the dark

Trouwen jullie buiten, bijvoorbeeld in eigen tuin? Dan is het handig om zitplekken voor de gasten te creëren. Boomstammen kun je hier goed gebruiken. De gasten kunnen ze gebruiken om even uit te rusten na al het dansen, want ze zijn ideaal om even op adem te komen terwijl je geniet van een lekker drankje en kijkt naar het feest dat op volle gang is.

Naast dat het praktisch is om hier boomstammen voor te gebruiken, is het ook nog eens heel decoratief. Zeker wanneer je het hout met glow in the dark verf beschildert. Hierdoor geven ze licht, ook wanneer de zon al lang onder is. Een leuk alternatief voor lichtjesslingers en je kunt ze ook nog eens gemakkelijk zelf maken!

Lichtgevende boomstammen

Fotocredits: Wonderful DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *