Met een bootje naar de ceremonie op jullie bruiloft

Veel bruidsparen kiezen een mooie trouwauto om naar de ceremonie te kunnen rijden. Er zijn echter nog veel meer soorten vervoer mogelijk. Wanneer jullie trouwen in de buurt van het water, is het leuk om met een bootje op weg te gaan naar jullie bruiloft.

Op de bruiloft zullen jullie een aantal keer van de ene naar de andere plek vervoerd moeten worden. Dit kan met een trouwauto, maar er zijn ook flink wat andere, meer originele vormen van trouwvervoer mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bootje om samen mee naar de plek van de ceremonie te varen? Dit is niet alleen super romantisch, maar staat ook nog eens prachtig op de trouwfoto´s!

Trouwen aan het water

Lijkt het jou wel wat om te trouwen langs het water? Er zijn veel locaties in Nederland waar dit mogelijk is. Sommige trouwlocaties hebben zelfs een eigen steiger waar je zo op het water kunt stappen. Bij de Pollepleats is het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf hun eigen steiger met een bootje naar een nabijgelegen kerkje te varen. Hoe romantisch is dat! Je kunt er ook voor kiezen om de ceremonie zelf direct langs het water plaats te laten vinden. Als bruid kun je dan aan komen varen.

Aanvaren in een bootje

Een roeibootje geeft het gevoel van de romantische film The Notebook en het is altijd leuk wanneer jouw man zijn spierballen gebruikt zodat jij heerlijk kunt genieten in het bootje. Willen jullie liever wat tijd voor elkaar hebben onderweg? Dan zou je ook iemand anders kunnen vragen om jullie te varen. Geen zin in spierpijn? Je kunt natuurlijk ook een elektrische sloep huren!

Romantische decoratie

Het is helemaal leuk wanneer jullie het bootje ook nog eens (laten) decoreren. Dit kun je doen met groene takken en bloemen die je langs de randen vastzet. Is het aan het schemeren of zelfs al donker tegen de tijd dat jullie in het bootje stappen? Dan is het ook leuk om lichtjes te gebruiken.

De bruiloft afsluiten

Is de locatie van het huwelijksfeest in de buurt van het water? Dan is het een leuk idee om aan het einde van het feest samen weg te varen. De gasten kunnen jullie met z´n allen uitzwaaien en jullie besparen een hoop tijd doordat je niet van iedereen persoonlijk afscheid hoeft te nemen. Zo kunnen jullie optimaal van de huwelijksnacht genieten.

Bruidspaar in een bootje met lichtjes

Fotograaf: Kay English Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *