De leukste borden met teksten voor jullie trouwfeest

Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, is het tijd voor een groot feest. Het leukste is het natuurlijk als alle voetjes van de vloer gaan. Met deze leuke borden met mooie of grappige teksten moet dat zeker gaan lukken!

Decoratie voor jullie bruiloft is er in allerlei soorten en maten. Borden met teksten zijn hier bijvoorbeeld heel geschikt voor. Wij hebben wat leuke ideetjes voor je verzameld!

Mooie teksten

Is er een mooie spreuk of quote die jullie graag op jullie bruiloft terugzien? Dan kun je hem groot op een bord schilderen en bijvoorbeeld bij de ingang van het trouwfeest neerzetten. Dit is een leuke manier om jullie gasten te verwelkomen.

Bord tonight we dance under the stars

Fotocredits: Etsy

Regels voor de dansvloer

Het is ook een leuk idee om jullie eigen regels op te stellen voor de dansvloer. Hier kunnen jullie heel wat creatieve en vooral ook niet te serieuze dingen voor bedenken. Schrijf ze op een groot (krijt)bord en zet dit bord bij de ingang neer. Zo weet je zeker dat alle voetjes van de vloer gaan!

Grappige borden

Liever een korte, maar grappig tekst? Ook die kun je kwijt op een leuk bord tijdens jullie bruiloft. Ga op internet op zoek naar een grappige tekst of laat je inspireren door de borden op deze pagina. Vervolgens maak je hier gemakkelijk zelf een bord van met mooie sierletters.

Grappige tekst trouwfeest

Fotocredits: Etsy

Een leuke tekst voor de toiletten

Niet alleen op de dansvloer is het leuk om borden met teksten neer te zetten, ook een bezoekje aan het toilet kun je op deze manier extra bijzonder maken. Zet bijvoorbeeld een leuk bord bij de spiegel neer om er voor te zorgen dat jullie gasten zo snel mogelijk weer naar de dansvloer gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *