Bruid met een krans van bloemen in haar haar

Fotograaf: Haley Rynn Ringo via Style Me Pretty

Bruid met bloemen in het haar

Met bruidskapsels kun je alle kanten op. Opgestoken of los, vol met krullen of juist steil. Een sluier, birdcage veil of een andere haaraccessoire, alles kan. Gaan jullie trouwen in de lente of de zomer? Of ben je gewoon gek op bloemen? Ga dan voor een bloemenkrans in je haar!

Bloemen brengen het ultieme zomergevoel met zich mee en geven kleur aan je bruiloft. Maar of je nou in de zomer of de winter trouwt, in je bruidskapsel staan ze sowieso stijlvol en modern. Zeker wanneer je een buitenbruiloft organiseert of jullie een bohemian thema kiezen, passen bloemen hier goed bij.

Bloemenkrans als vervanging van het bruidsboeket

Je kunt een bloemenkrans in je haar zien als vervanging van het traditionele bruidsboeket, maar natuurlijk kun je het ook combineren met een bijpassend exemplaar. Zo lang het geheel niet te druk wordt, kan dit hartstikke mooi staan.

Bruid met krans van bloemen

Fotograaf: Love Dale Photography via Mod Wedding

Bloemen in een opgestoken bruidskapsel of los haar?

Weet je nog niet precies wat voor kapsel je wilt op je trouwdag? Je kunt bloemen in een opgestoken bruidskapsel steken, maar ze staan ook mooi bij los haar. Een losse bloem in je haar is mogelijk, maar een bloemenkrans om je hoofd geeft helemaal een wauw-effect. Hiervoor kun je de bloemen eventueel ook vastmaken aan een haarband zodat je ze heel gemakkelijk vast kunt zetten in je haar.

Groen in plaats van felle kleurtjes

Vind je een felgekleurd boeket in je haar een beetje too much? Je kunt ook kiezen voor witte bloemen of alleen wat groen in je haar. Dit is helemaal leuk wanneer jullie een back to nature thema hebben op jullie bruiloft.

Bruid met krans

Fotograaf: Brooke Michaelson Photography via Mod Wedding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *