Bruid met rode nagels

Ga je als bruid voor een stijlvolle klassieke look met rode lippen? Dan staan rode nagels hier prachtig bij. Het is lekker opvallend en de rode kleur steekt mooi af tegen het wit van je bruidsjurk.

Heel wat bruidjes kiezen voor een french manicure voor hun bruiloft. Tenslotte moeten je nagels er netjes uit zien. Je kunt er echter ook voor kiezen om ze wat meer op te laten vallen met een felle rode kleur. Zeker in combinatie met rode lippen staat dit prachtig.

Rode nagels

Een klassieke look met rode nagels en rode lippen kan prachtig staan. Het steekt mooi af tegen het wit van je trouwjurk en zorgt voor een chique uitstraling. Ook wanneer je een vintage thema hebt, is de kleur rood voor je nagels mooi. Je kunt hier een birdcage veil bij dragen voor een extra leuk effect.

Te opvallend?

Rode lippen en nagels vragen om aandacht en dat is natuurlijk helemaal niet erg. Zorg er echter wel voor dat het geheel niet te druk wordt. Wanneer je voor een opvallende lipkleur en nagels kiest, kun je beter niet te veel accessoires toevoegen. Kies liever voor een paar rustige sieraden.

Rode nagels met hartjes

Wil je helemaal iets speciaals doen met je nagels? Dan zijn deze rode hartjes misschien een leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *