Bruid op blote voeten

Fotocredits: Something Turquoise

4x Bruid op blote voeten

Met je hoge hakken wegzakken in het gras of blaren aan je voeten door je nieuwe pumps? Dat kan natuurlijk ook anders! Trouwen op blote voeten geeft niet alleen een heerlijk vrij gevoel, het kan er ook nog eens prachtig uitzien!

Misschien denk je dat je voor jullie bruiloft een paar chique schoenen nodig hebt, maar je kunt er ook voor kiezen om je hoge hakken in de kast te laten staan. Trouwen op blote voeten past namelijk helemaal bij het bohemian gevoel. Wij hebben 4 leuke manieren voor je verzameld om te trouwen op blote voeten:

Blote voeten zonder poespas

De eerste is meteen ook de meest simpele manier: blote voeten zonder verdere versieringen. Verwen je voeten vlak voor de bruiloft met een fijne pedicure en je hoeft er verder niets meer aan te doen! Heerlijk wanneer jullie op een zomerse dag trouwen en je op deze manier het gras of het zand tussen je tenen kunt voelen.

Bruid op blote voeten

Fotograaf: Erich McVey via Once Wed

Enkelbandjes

Wil je liever wat meer aandacht besteden aan je voeten? Dan kun je voor een paar enkelbandjes gaan. Simpel en subtiel is mooi, maar een paar opvallende enkelbandjes geven ook een gaaf effect!

Kleurrijke bloemen

Als bruid heb je waarschijnlijk een bruidsboeket, maar ook je voeten kun je opvrolijken met een paar kleurrijke bloemen. Wat dacht je van een paar mooie bloemenkransen om je voeten?

Bruid op blote voeten met bloemen

Fotograaf: Brooke Adamas Photography via Bridal Musings

Sieraden om je voeten

In plaats van bloemen kun je ook een speciaal sieraad kopen voor je voeten. Hiermee geef je ze een echte bruidslook. Een fijn en stijlvol alternatief voor een paar mooie trouwschoenen!

Bruidspaar in het wit

Fotograaf: Braedon Photography via Vintage and Chic Love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *