Wij vinden het altijd leuk om foto´s van bruidegommen voorbij te zien komen die een compleet eigen stijl hebben. Geen standaard trouwoutfit, maar net even anders. Vooral met de accessoires kun je als bruidegom flink uitpakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere houten vlinderstrik? 

Felgekleurde sokken, vintage bretels of een overhemd met een patroontje; als bruidegom kun je op heel wat manieren opvallen. De keuze voor accessoires is hierin heel belangrijk. Een houten vlinderstrik is bijvoorbeeld een leuk idee voor bruidegommen die net even iets anders willen.

Houten vlinderstrik

Een houten vlinderstrik is eigenlijk gewoon een strik, maar dan van hout. Hierdoor ziet het er net even anders uit. Grappig, maar ook wel weer heel stijlvol. Deze houten strikken heb je bovendien in allerlei verschillende uitvoeringen. Niet alleen de kleur van het hout kan verschillen, ook hebben veel houten strikjes een stukje stof in het midden. Het is leuk om hier bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft of een opvallend patroontje voor te gebruiken. Wil je een paar manchetknopen die passen bij je houten vlinderstrik? Sommige winkels verkopen de strik als setje samen met een paar manchetknopen. Hiermee maak je het plaatje compleet!

Verder lezen: De mooiste accessoires voor de bruidegom

Bruidegom met houten vlinderstrik

Fotograaf: Mon et Mine

Hier koop je ze

Ben je enthousiast geworden en zou je zelf ook wel zo´n mooie houten vlinderstrik willen kopen voor jullie bruiloft? Op Google vind je heel wat adresjes waar je houten vlinderstrikken kunt kopen. Wij hebben vast wat sites voor je verzameld:

Houten strikjes worden steeds populairder dus je kunt nog veel meer (web)winkels vinden om er een te kopen. Websites als Etsy en AliExpress hebben ook veel verschillende soorten strikjes in leuke kleuren. Hier zou je dus ook een kijkje kunnen nemen!

Unieke bruidegom outfit

Lijkt het je leuk om een compleet eigen stijl te laten zien op jullie bruiloft? Er zijn nog heel wat meer manieren te bedenken om een unieke, persoonlijke touch aan je outfit toe te voegen. Lees dit artikel bijvoorbeeld eens met 5 Ideeën om de outfit van de bruidegom nóg persoonlijker te maken

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *