Hoed bruidegom

Fotograaf: Vienna Glenn

Bruidegom met hoed

Als er een moment is waarop mannen er fantastisch uitzien, is het wel hun bruiloft. Een strak pak en een mooie stropdas doen al veel goed, maar soms kan een hoed het geheel helemaal afmaken.

Er zijn allerlei accessoires die het uiterlijk van de bruidegom net even iets extra´s geven. Zo ook een hoed. Of het nou gaat om een chique hoed of een speelse, vintage variant, het geeft de bruidegom meteen extra uitstraling.

Bruidegommen met hoed op

Benieuwd hoe dit er uit kan zien op een bruiloft? Er zijn heel wat mooie foto´s te vinden van leuke bruidegommen met een mooi hoedje op. Met deze voorbeelden kun je meteen goed zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. En dan hoef je alleen nog maar na te denken over een geschikt exemplaar voor jouw bruidegom!

Hoed bruidegom

Fotograaf: Vienna Glenn

Mini bruidegom

Hebben jullie één of meerdere zoontjes? Of lopen er andere kinderen rond als bruidsjonkers? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om ook deze jongens te voorzien van een mooie hoed. Het ziet er natuurlijk ontzettend schattig uit wanneer ze een mini versie van de bruidegom zijn!

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *