Bruidspaar met hun hond

Fotograaf: Vienna Glenn

Bruidegom met hoed, zo mooi kan het zijn!

Als er een moment is waarop mannen er fantastisch uitzien, is het wel hun bruiloft. Een strak pak en een mooie stropdas voor de bruidegom doen al veel goed, maar soms kan een hoed het geheel helemaal afmaken. Op een bruiloft lopen immers heel wat mannen in een mooi pak rond, met een hoed op val je extra op. 

Er zijn allerlei accessoires die het uiterlijk van de bruidegom net even iets extra´s geven. Zo ook een hoed. Of het nou gaat om een chique hoed of een speelse, vintage variant, het geeft de bruidegom meteen extra uitstraling. Wel zo leuk, want op je bruiloft wil je toch wel een beetje opvallen.

Voorbeelden van een hoed voor de bruidegom

Benieuwd hoe dit er uit kan zien op een bruiloft? Er zijn heel wat mooie foto´s te vinden van leuke bruidegoms met een mooi hoedje op. Met deze voorbeelden kun je meteen goed zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. En dan hoef je alleen nog maar na te denken over een geschikt exemplaar voor jullie bruiloft!

Bruidspaar met een hond

Fotograaf: Vienna Glenn

Hoed voor de mini versie van de bruidegom

Hebben jullie één of meerdere zoontjes? Of lopen er andere kinderen rond als bruidsjonkers? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om ook deze jongens te voorzien van een mooie hoed. Het ziet er namelijk ontzettend schattig uit wanneer ze een mini versie van de bruidegom zijn!

De juiste hoed kiezen voor de bruiloft

Lijkt het jou ook wel wat om een hoed te dragen op jullie bruiloft? Dan is het wel belangrijk om een mooi exemplaar te kiezen dat goed bij je pak past. Zorg dat je eerst je pak uitkiest zodat je hier een passende hoed bij kunt uitzoeken. Heb je de perfecte hoed gevonden? Bewaar hem dan tot de bruiloft in een speciale hoedendoos zodat hij er goed uit blijft zien.

Hoe mooi je jouw hoed ook vindt, volgens de etiquette draag je hem alleen buiten. Zodra je binnen bent, zal je hem dus af moeten zetten. Tijdens de ceremonie kun je je hoed bijvoorbeeld op je knie zetten of op een tafeltje. Is een hoed dragen toch niet helemaal jouw ding? Dan zou je ook na kunnen denken over andere mooie accessoires voor de bruidegom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *