Bruidegom en zijn zoontje

Fotograaf: DWJ Studio

Super schattig: Bruidegom met zijn mini versie

Het zien van jouw bruidegom alleen zal waarschijnlijk al een glimlach op je gezicht toveren tijdens jullie bruiloft. Je zult echter helemaal smelten wanneer er ook een mini versie van hem rondloopt. Wat dacht je bijvoorbeeld jullie zoontje, een zoontje van goede vrienden of neefje?

Kleine kinderen zijn al snel een hit op elke bruiloft. Ze zijn schattig en weten de harten van alle gasten te veroveren. Wanneer jullie een zoontje hebben of er een andere klein ventje op jullie bruiloft rondloopt, is het leuk om hem te kleden als een mini versie van de bruidegom. Dit levert prachtige plaatjes en een hoop verliefde blikken op!

Stoere mannen

Hebben jullie een zoontje die graag net zo stoer wil zijn als zijn vader? Dan kunnen jullie tijdens de bruiloft een stoere foto laten maken. Leuk detail: In onderstaande foto is de outfit van de bruidegom en zijn mini versie niet precies hetzelfde, maar is een aantal kleuren veranderd. Hierdoor passen ze goed bij elkaar maar zijn ze niet precies hetzelfde.

Bruidegom en mini versie

Fotocredits: Bridal Guide

Vintage stijl

Heeft jullie bruiloft een vintage tintje? Dan is het leuk de kleding hier ook op aan te passen. Een combinatie van een hoedje en bretels is natuurlijk geweldig voor zowel de bruidegom als zijn mini versie. Met een paar leuke All Stars er onder is het plaatje compleet!

Samen met de bruidegom in pak

In plaats van vintage kan het ook juist leuk zijn om voor chic te gaan. In dat geval kunnen de bruidegom en zijn mini versie allebei hetzelfde pak aantrekken. Onderstaande foto geeft een prachtig beeld doordat beide mannen van achter gefotografeerd zijn. De jasjes die nonchalant over de schouder hangen maken het plaatje extra leuk.

Bruidegom met zoontje in park

Fotograaf: Hannah May via Rock My Wedding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *