You hate it or you love it. Mannen met een knotje, oftewel de man buns, zijn de afgelopen jaren opeens hartstikke hip geworden. Alleen kan dit kapsel ook op jullie bruiloft?

Vanuit Amerika is de trend van de man bun naar Nederland over komen waaien. Plotseling zag je ze overal opduiken: mannen met lange haren vastgebonden in een rommelige knot. Dit hippie kapsel werd opeens populair onder een grote groep mannen. Alleen op bruiloften zie je het knotje bij de bruidegom niet zo vaak terug. Toch kan het ook dan mooi staan.

Knotje voor mannen

Veel bruiden kiezen voor een knot als bruidskapsel, maar ook de bruidegom kan er een in zijn haar hebben. Een man bun wordt vaak met hippies geassocieerd. Het kan dan ook mooi staan bij een bohemian bruiloft of een bruiloft in Ibiza stijl.

Het knotje wordt meestal gecombineerd met een flinke baard. Natuurlijk kan hier gewoon een zwart of grijs pak onder, maar de combinatie met bretels is ook erg leuk. Wij hebben wat foto´s voor je opgezocht van bruidegommen met een man bun als inspiratie:

Man bun

Fotograaf: Ellie Arciaga via Free People

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *