Bruiden met paar en roze gekleurd haar

Fotocredits: Zie hieronder

12 Prachtige bruiden met gekleurd haar

Dacht jij dat een bruidskapsel netjes en chic moest zijn? Think again! In plaats van een keurig opgestoken kapsel, kun je namelijk ook kiezen voor een stoere uitstraling. Deze 12 prachtige bruiden gebruiken hun gekleurde haar om extra op te vallen op hun trouwdag.

Heb jij een mooie gekleurd kapsel? Dan hoef je natuurlijk niet terug te gaan naar je natuurlijke haarkleur voor je gaat trouwen. Die gekleurde haren kunnen juist hartstikke mooi staan! Of je ze nou los draagt, een knot of vlecht maakt of voor een opgestoken bruidskapsel kiest, de kleur in je haren voegt zeker iets extra´s toe.

Bruiden met gekleurd haar

Wij hebben 12 bruiden voor je gevonden die er prachtig uitzien, juist door hun opvallende gekleurde haar. Ze hebben gekozen voor één enkele knalkleur zoals rood of lila of ze hebben meerdere kleuren met elkaar gecombineerd. De kleuren geven deze bruiden een stoere of juist romantische uitstraling. Laat je inspireren door de volgende foto´s:

Bruid met roze gekleurde haren

Fotograaf: At Dusk via Nouba

Bruid met roze haar

Fotograaf: Tessa Barton via Sarah Mulder

Kies een bruidskapsel dat bij je past

Hoe prachtig zo´n bruidskapsel met gekleurd haar ook is, het is helaas niet voor iedere bruid weggelegd. Natuurlijk is het leuk om wat nieuws te proberen, maar wanneer je voor een extreem bruidskapsel gaat, is de kans groter dat je daar later spijt van gaat krijgen. Bedenk je goed dat je ook jaren later nog terug wilt kijken op jullie prachtige trouwfoto´s. Kies dus voor een bruidskapsel dat goed bij je past en waar je nog lang tevreden mee kunt zijn. Als je al langere tijd experimenteert met gekleurde lokken, is het natuurlijk geen probleem.

Wil je toch graag wat nieuws proberen voor de bruiloft? Als je voor een nieuwe haarkleur gaat, zul je hem minimaal een aantal weken tevoren uit moeten testen zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo kun je rustig aan je nieuwe coupe wennen en beslissen of je er écht blij mee bent.

Verder lezen: 10 Do´s en don´ts voor het perfecte bruidskapsel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *