De meeste bruiden die je ziet, dragen lenzen op hun bruiloft. Draag jij normaal gesproken een bril? Dan kan dat echter net zo goed op jullie trouwdag. Brillen kunnen er namelijk prachtig uitzien bij jouw bruidslook. Wij hebben de mooiste bruiden met bril voor je verzameld als inspiratie!

Wanneer je in het dagelijks leven een bril draagt, kun je dit op jullie trouwdag ook gewoon doen. Het is immers wel zo handig wanneer je de weg naar het altaar kunt vinden, dus die bril kun je maar beter gewoon op houden tijdens jullie bruiloft. Geen geklooi met lenzen want een bril is niet alleen heel handig, maar hij kan ook nog eens hartstikke leuk staan!

Bruidsmake-up in combinatie met een bril

Natuurlijk kun je gewoon make-up (laten) aanbrengen, maar hierbij moet je wel rekening houden met de bril die je draagt. Heb je bijvoorbeeld een druk montuur? Dan is het niet verstandig om een kleurtje te gebruiken in je bruidsmake-up. Kijk van tevoren goed wat je staat en probeer verschillende dingen uit. Gaat iemand anders jouw make-up verzorgen op jullie trouwdag? Overleg dan vooraf over de mogelijkheden die er zijn. In dit blog vind je nog meer handige tips voor bruiden die een bril dragen op hun bruiloft!

Bruiden met bril

Het is even zoeken, want echt veel bruiden met bril zijn er niet te vinden. Juist daarom is dit bijzonder en uniek voor jullie bruiloft. En dat brillen juist hartstikke geschikt zijn voor een bruiloft bewijzen de volgende bruidjes wel. Stuk voor stuk zien ze er prachtig uit. Laat je vast inspireren door deze foto´s!

2 reacties op “Bruiden met bril als inspiratie voor jouw bruidslook”
 1. Pff eindelijk!! Ik ga 1 juli trouwen en wil absoluut geen lenzen dragen, omdat ik àltijd een bril draag, maar vind maar eens foto’s van bruiden met bril (voor bijvoorbeeld haar inspiratie).

  Super tof dat jij nu laat zien dat het wél kan en dat het niet raar is!

  • Maike

   Wat leuk om te horen! Er zijn inderdaad maar weinig foto´s te vinden van bruidjes met een bril op, terwijl het zo ontzettend leuk kan staan.

   Een hele fijne bruiloft gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *