Veel bruiden laten hun haren in de maanden voor de bruiloft groeien omdat dit makkelijker zou zijn voor het bruidskapsel. Dat een mooi bruidskapsel met kort haar ook mogelijk is, bewijzen deze 7 bruiden wel. Stuk voor stuk zien ze er prachtig uit!

De meeste bruidskapsels die je voorbij ziet komen, zijn geschikt voor lang haar. Dat wil echter niet zeggen dat een kort bruidskapsel niet minstens zo mooi kan zijn. Daarom hebben we vast wat mooie voorbeelden voor je verzameld als inspiratie.

Bruidskapsels voor kort haar

Veel vrouwen met kort haar vinden het jammer dat er weinig mogelijkheden voor hun kapsel zijn om er wat bijzonders van te maken op hun trouwdag. Toch is dit niet helemaal waar. Met een mooi haaraccessoire voel je je namelijk meteen een echte bruid!

Bruid met kort haar en haaraccessoire

Fotocredits: Debbie Carlisle

Bohemian haaraccessoires

Organiseren jullie een bohemian of festival bruiloft? Dan kan het leuk zijn om in plaats van een chic haaraccessoire voor iets natuurlijkers te gaan zoals deze bruid op de foto hieronder. In plaats hiervan zou je ook voor een krans van echte bladeren kunnen gaan.

Bruid met kort haar en haaraccessoire

Fotograaf: The Melideos via Buzzfeed

Bloemen in je haar

Liever wat meer kleur toevoegen? Kies dan voor een paar kleurrijke bloemen in je haar. Zo heb je een prachtig opvallend bruidskapsel dat er zomers uitziet. Je kunt de bloemen in je haar gebruiken als vervanging van het bruidsboeket, maar een combinatie van beiden kan ook een gaaf effect geven!

Vintage bruidskapsel met krullen

Heb je kort haar, maar wel iets langer dan bovenstaande bruiden? Dan zou je je haar ook kunnen krullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige kapsel dat perfect past bij een vintage bruiloft? Of wil je toch liever een moderner kapsel met kleine krullen en een opvallende bloem aan de achterkant? Er is van alles mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *