Bruidsboeketten met vetplantjes

Fotocredits: Zie hieronder

De mooiste bruidsboeketten met vetplantjes

Of je nu in het voorjaar, in de zomer of in de winter trouwt, vetplantjes zijn altijd een mooie toevoeging voor je bruidsboeket. Deze plantjes staan mooi bij een bruiloft met pasteltinten, maar kunnen ook goed gecombineerd worden met felle kleuren. Wij hebben een aantal bijzondere bruidsboeketten met vetplantjes voor je verzameld!

Het bruidsboeket draag je een groot deel van de dag met je mee en het komt vaak op de trouwfoto´s te staan. Daarom is het belangrijk om voor een mooi en stijlvol boeket te kiezen dat goed bij jullie bruiloft past. Er zijn verschillende boeketten waarmee vetplantjes erg mooi te combineren zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende opties?

Boeket met lichte tinten

Vetplantjes zijn heel goed te combineren met lichte tinten. Witte bloemen, wat groen en zacht roze staan hier bijvoorbeeld erg mooi bij. Dit is een goede combinatie voor een bruiloft in het voorjaar. De vetplantjes hebben geen felle kleuren, maar maken het boeket wel net even wat opvallender.

Grote en opvallende bruidsboeketten met vetplantjes

Wil je liever wat meer opvallen? Dan is dit uitgesproken Ibiza bruidsboeket een goed voorbeeld. Ook hier zijn vetplantjes in verwerkt, maar dan in combinatie met fellere kleuren en meer hoogteverschil, wat een speels effect geeft. Dit is een goed idee voor een zomerse bruiloft!

Winters bruidsboeket

Niet alleen in de lente en zomer zijn vetplantjes mooi, ook in een winters bruidsboeket kun je ze goed combineren. Denk bijvoorbeeld aan witte rozen en donker rode bloemen. Ook hierbij is het weer leuk om verschillende bloemen met verschillende lengtes met elkaar te combineren. Zo krijg je een levendig bruidsboeket.

Winter bruidsboeket met vetplantjes

Fotograaf: Zayne Williams Photography via My Wedding

Geen kleine vetplantjes, maar één grote vetplant

In plaats van een aantal kleine vetplantjes kun je ook gebruik maken van één grote vetplant in je bruidsboeket. Dit is meteen een echte eyecatcher en geeft je boeket een bijzondere look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *