Bruidsjurk Riem

Fotocredits: Zie hieronder

Bruidsjurk met riem

Het moment dat je de jurk van je dromen hebt gevonden, is voor veel bruidjes onvergetelijk. Met de juiste accessoires maak je jouw trouwjurk nog mooier dan hij al is. Een riem kan bijvoorbeeld een prachtig effect hebben!

Accessoires maken een trouwjurk net even wat specialer. Zo kan een sluier, birdcage veil of tiara prachtig staan bij een bruid. Statement sieraden zorgen voor een extra wauw effect. De toevoeging van een riempje kan ook veel met een trouwjurk doen.

Riem als bruidsaccessoire

Een riem als bruidsaccessoire kan een echte eyecatcher zijn. Zeker wanneer je voor een opvallend exemplaar gaat, trekt hij meteen de aandacht. Dit is voordelig voor bruidjes met een iets voller figuur. De riem trekt namelijk alle aandacht naar het smalste stuk van je lichaam, waardoor je automatisch slanker lijkt.

Bruidjes die van zichzelf al slank zijn, kunnen een riem gebruiken om hun trouwjurk uniek te maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een minder opvallend exemplaar die zorgt voor een subtiele toevoeging. In dat geval kun je het beste gaan voor een riempje in dezelfde stijl als de trouwjurk. Wil je juist wel extra opvallen? Dan kun je beter gaan voor een groot contrast in de vorm van een ander materiaal of de toevoeging van kleur. Een gouden riempje staat bijvoorbeeld erg leuk!

Trouwjurk met riem

Fotocredits: Bridal Guide, jurk: Essense of Australia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *