Bruidslingerie kiezen, zo doe je dat!

Je kunt de perfecte trouwjurk hebben gevonden, maar ook de bruidslingerie is van groot belang. Jammer genoeg besteden veel bruidjes alle tijd aan het vinden van hun trouwjurk en wordt goede lingerie daarbij een beetje vergeten. Daarom is het tijd om hier eens wat aandacht aan te besteden!

Heb je al een adembenemende trouwjurk uitgekozen? Deze jurk staat je pas écht prachtig wanneer je er de juiste lingerie onder draagt. Alleen hoe zoek je goede bruidslingerie uit?

Trouwjurk als uitgangspunt voor je bruidslingerie

Natuurlijk kies je bruidslingerie die je kersverse echtgenoot mooi zal vinden, maar de lingerie moet ook goed bij je jurk passen. Wanneer je bruidslingerie gaat shoppen, neem je de jurk dan ook als uitgangspunt. Vooral de bh is erg belangrijk. Heb je een jurk met een (grotendeels) open rug? Of ga je voor een sexy doorschijnende trouwjurk? Dan kun je natuurlijk geen gewone bh dragen. Kies liever voor een plakkende bh of houd je borsten op hun plek met speciale tape.

Een korset dragen?

Vaak kiezen bruiden voor een korset, zeker wanneer ze een klein buikje willen verhullen. Een korset is dan ook elegant en sexy, maar het zit niet altijd heel comfortabel. Let op dat je voldoende ruimte hebt om normaal te ademen, je moet ook nog een beetje kunnen genieten van je trouwdag.

Wat voor slipje kies je?

En dan is het nog de vraag of je voor een string, slip of hotpants kiest. Een strakke trouwjurk vereist een string, omdat je anders randen zult zien. Maar als je een wijdere jurk hebt, loop je het risico in je blote billen te staan wanneer je opgetild wordt en de wijde rol omhoog vliegt. In dat geval kun je misschien beter voor een hotpants kiezen.

Jarretals toevoegen

Heb je goede bruidslingerie kunnen vinden, dan is het tijd voor een perfecte finishing touch nodig. Kies een sexy paar jarretels uit. Wedden dat je man dat wel kan waarderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *