Bruidsnagels

Fotocredits: Zie hieronder

3x Prachtige bruidsnagels zonder french manicure

De french manicure is een klassiek look voor je bruidsnagels. Mooi en verzorgd, maar niet erg uitdagend. Daarom hebben wij drie prachtige looks voor je bruidsnagels verzameld die net even anders zijn!

Je nagels vallen flink op tijdens de bruiloft, want ze zullen regelmatig in beeld zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van wanneer de fotograaf een close-up maakt terwijl jij je handtekening zet, je het bruidsboeket vasthoudt of trots je trouwring aan de gasten laat zien. Het is dan ook belangrijk dat je nagels er netjes en verzorgd uitzien. Je kunt voor heel wat verschillende soorten nagellak kiezen voor je bruidsnagels. Wij hebben wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet!

Glitterende bruidsnagels

Houd je wel van wat glitters in je nagellak? Dan kun je dit mooi combineren met een zacht roze kleur. Je kunt al je nagels een glitterlaagje geven, maar het geeft ook een leuk effect wanneer je de glitters alleen bij één of twee nagels per hand toevoegt. Op deze manier zijn je nagels niet te opvallend, maar toch net even anders dan anders.

Roze bruidsnagels met glitters

Fotocredits: Instagram

Het ombre effect

Het ombre effect is sowieso heel gaaf voor bruiloften. Wist je dat je zelfs ombre trouwjurken kunt kopen? Dit kleurverloop is ook hartstikke mooi om te gebruiken voor je bruidsnagels. Wanneer je hierbij gebruik maakt van de kleuren roze en wit krijg je toch het idee van een french manicure, maar dan op een moderne manier. Natuurlijk kun je dit effect ook toepassen op andere kleurcombinaties.

Ombre bruidsnagels wit en roze

Fotocredits: The Art 123

Twee kleuren gecombineerd

Ben je op zoek naar bruidsnagels met een speels effect? Dan zou je twee kleuren nagellak met elkaar kunnen combineren. Gebruik hiervoor rustige kleuren zoals wit met een pastelkleur. Het patroontje zelf is immers al druk genoeg!

Bruidsnagels in twee kleuren

Fotocredits: A Beautiful Mess

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.