Bruidstaarten trends

Fotocredits: Zie hieronder

De leukste bruidstaarten trends van dit moment

Bruidstaarten zijn over het algemeen echte pareltjes die bijna te mooi zijn om op te eten. Er zijn heel wat verschillende soorten hippe bruidstaarten te krijgen. Weet je nog niet precies wat jullie willen? Wij hebben de bruidstaarten trends van dit moment voor je op een rijtje gezet!

Er is zo veel moois om uit te kiezen, dat het nog lastig is om te bepalen wat de bruidstaart van jullie dromen wordt!

Trend 1: Touch of gold

Touch of gold is sowieso leuk als thema voor jullie bruiloft, maar ook voor de bruidstaart is dit een goed idee. Een compleet gouden taart kan ook heel mooi zijn, maar deze gouden vlokken zijn erg leuk bij een zomerse bruidstaart.

Trend 2: Druipende bruidstaart

Heb je wel eens een druipende bruidstaart gezien? Dit geeft een ontzettend gaaf effect! Zeker in combinatie met deze opvallende paarse kleur, kleine gouden details en een aantal prachtige bloemen als taarttopper!

Trend 3: Botanical thema

Onlangs hadden wij deze prachtige real wedding met een botanical thema op onze website staan. Dit thema is ook terug te vinden in de bruidstaarten trends. Vaak gaat het om een simpele witte bruidstaart die met zo veel mogelijk groen versierd is. Vetplantjes en cactussen zijn favoriet.

Trend 4: Veren van chocola

Op zoek naar een bruidstaart die een beetje stoer is, maar toch romantisch? Dan is deze taart met veren van chocola een goed idee! Als je een kijkje neemt op de Instagram pagina van de bakkerij, zie je nog veel meer pareltjes voorbij komen!

Bruidstaart met veren

Fotocredits: Kalabasa Instagram

Trend 5: Handgeschilderde bruidstaart

Tot slot een bijzondere bruidstaart met handgemaakte schilderingen. Vaak worden er bloemen op de bruidstaart geschilderd, maar je kunt natuurlijk ook voor wat anders kiezen. Het geeft in ieder geval een kunstzinnig effect!

Handgeschilderde bruidstaart

Fotograaf: Ryan Johnson Photography, taart: S´more Sweets Bakery via Green Wedding Shoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *