Bruiloft hondjes

Als je hond je beste vriend is, kan hij natuurlijk niet ontbreken op jullie bruiloft. Uiteraard moet hij wel in gepaste kleding verschijnen. Want hoe schattig zijn deze bruiloft hondjes!

Honden spelen vaak een grote rol in het leven van hun baasjes. Daarom is het ook niet meer dan logisch dat zij ook uitgenodigd worden op de bruiloft. Het is helemaal leuk wanneer jullie hondje er ook prachtig uitziet wanneer jullie elkaar het jawoord geven. Misschien kan hij zelfs nog wel een taak vervullen op jullie grote dag.

Bloemen

Veel bruiloft hondjes worden met bloemen versierd. Een mooie bloemenkrans om zijn nek of een riempje versierd met verschillende soorten bloemen. Zorg er wel voor dat hij geen last kan krijgen van de versiering.

Hond met bloemenkrans

Fotograaf: Vue Photography via Ruffled

Lint

Met lint kun je ook leuke dingen doen om je hond er op z´n best uit te laten zien. Een mooie strik of een tuigje van lint kunnen prachtig staan.

Trouwringen

Wil je dat jullie hond ook nog een speciale taak kan vervullen op de bruiloft? Dan is het misschien een leuk idee om hem de trouwringen naar voren te laten dragen. Dit kun je doen door een ringkussentje aan zijn halsband te bevestigen en je hond naar voren te roepen zodra jullie de ringen nodig hebben. Zorg dat er een lekkere verrassing voor hem klaarligt zodra hij de ringen heeft gebracht.

Oppas voor bruiloft hondjes

Het is wel fijn om een oppas voor jullie hond te hebben tijdens de bruiloft. Natuurlijk is het fijn om jullie grote vriend bij je te hebben, maar je wilt niet de hele tijd op hem moeten letten. Misschien is er iemand die hem na de ceremonie naar huis kan brengen, zodat jullie je hier niet meer druk om hoeven te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *