Chocolade bruidstaart en chocolademelk bar

Fotocredits: Zie hieronder

Dit zijn de lekkerste bruiloft ideeën voor chocolade-fans!

Alle chocolade-fans opgelet: je kunt deze lekkernij heel goed gebruiken voor jullie bruiloft. Want chocola is niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens prachtig uit! Lik je vingers maar af bij de volgende overheerlijke creaties!

Op jullie bruiloft regelen jullie waarschijnlijk heel wat lekkere hapjes voor de gasten. Vrijwel iedereen is gek op chocola, dus dat kan zeker niet ontbreken! Wij hebben wat heerlijke manieren voor je gevonden om zo veel mogelijk chocolade in jullie bruiloft te verwerken!

Chocolade bruidstaart

Een bruidstaart is al heel erg lekker, maar in combinatie met chocolade is hij helemaal onweerstaanbaar. Hier kun je de taart bovendien ook mooi mee decoreren. De bruidstaart op onderstaande foto is dan ook een waar kunstwerk!

Cakepops

In plaats van een bruidstaart zijn cakepops ook erg lekker. Door ze in de witte chocolade te dopen, kun je ze verschillende soorten kleuren geven. Deze licht roze en witte cakepops zien er bijvoorbeeld prachtig uit, zeker in combinatie met de gouden glitters en het strikje. Erg feestelijk om uit te kunnen delen nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven!

Warme chocolademelk

Gaan jullie trouwen in de wintermaanden? Tijdens een winterbruiloft kan warme chocolademelk natuurlijk niet ontbreken! Maak er een extra lekkere verrassing voor de gasten van door slagroom en toppings neer te zetten, zoals bijvoorbeeld mini marshmallows. Je maakt het plaatje compleet door voor mooie (gepersonaliseerde) bekertjes te zorgen en wat leuke decoratie.

Huwelijksbedankjes

Nog niet genoeg chocolade op de bruiloft zelf gehad? Dan kun je deze lekkernij natuurlijk ook in de huwelijksbedankjes verwerken! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke buisjes met de ingrediënten voor een kop warme chocolademelk die de gasten thuis kunnen maken? Origineel en erg lekker!

Chocolademelk huwelijksbedankjes

Fotocredits: Etsy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *