Bruiloft met 1001 nacht thema

Nu het wat kouder en grauwer wordt in Nederland, is het heerlijk om weg te dromen bij het idee van een zomerse bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bruiloft met het 1001 nacht thema? 

Een sprookjesachtige en ontspannen sfeer op jullie bruiloft? Met het 1001 nacht thema krijg je het zeker voor elkaar!

Bruiloft in het buitenland

Een bruiloft in het buitenland, het is een droom voor heel wat mensen. De Arabische landen zijn natuurlijk een prachtig decor om een bruiloft met het 1001 nacht thema te organiseren. Reizen jullie liever niet zo ver om te kunnen trouwen? Natuurlijk kun je dit thema ook gewoon in eigen land doorvoeren!

1001 Nacht

De verhalen van 1001 nacht zijn voor veel mensen wel bekend. Wat dacht je bijvoorbeeld van Aladin en de wonderlamp, Sinbad de zeeman of Ali baba en de veertig rovers? Stuk voor stuk spelen deze verhalen zich af in een sprookjesachtig decor. Prachtige Perzische vloerkleden, romantische lantaarns en sfeervolle kussens zorgen voor een heerlijke sfeer. Hoe leuk zou het zijn om zo´n zelfde sfeer ook op jullie bruiloft te creëren?! Dit kun je doen door gebruik te maken van kleuren als blauw, turquoise, goud, roze en paars. Verder zijn mooie kleden, zachte kussens en sfeervolle verlichting natuurlijk een must! Wij verzamelden vast wat inspiratie foto´s voor je:

Wat vind jij van dit thema? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *