Bruidspaar voor grote cactussen

Fotograaf: Cami Parker via Ruffled Blog

Bruiloft met cactussen

Op bruiloften zie je vooral veel bloemen voorbij komen, maar cactussen zijn ook heel geschikt. Deze bijzondere plantjes geven een leuk effect aan de trouwfoto´s en doen het bovendien erg goed als decoratie.

Cactussen kun je op heel veel manieren verwerken op jullie bruiloft. Als jullie in het buitenland trouwen, kunnen jullie ze bijvoorbeeld als achtergrond voor de trouwfoto´s gebruiken. Mini varianten van dit plantje zijn leuk om als decoratie op de tafels te zetten. Dit kun je doen in een kleine potjes die je zelf kunt verven in de themakleur(en) van jullie bruiloft.

Gastenbedankje

Je zou ook een naambordje in de potjes met cactussen kunnen plaatsen, zodat het direct duidelijk is wie waar zit tijdens het diner. Op deze manier heb je bovendien meteen een gastenbedankje geregeld, want na afloop kunnen alle gasten hun eigen mini cactus mee naar huis nemen!

Verschillende soorten cactussen

Sommige mensen vinden cactussen saai, maar dat zijn ze zeker niet! Wist je dat je ze in allerlei kleuren en formaten kunt krijgen? Je hebt schattige mini´s en gigantische exemplaren. Bovendien zijn er ook veel cactussen waar een klein bloemetje uit groeit. Er zal dus zeker iets te vinden zijn wat goed bij jullie bruiloft past!

Als taarttopper

Heb jullie al een mooie bruidstaart in gedachten, maar heeft hij eigenlijk nog een leuke taarttopper nodig? Natuurlijk kun je een standaard bruidspaar op de top zetten, maar een cactus als taarttopper is een stuk origineler! Zeker wanneer hij de vorm van een hartje heeft.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *