Kaarsen zijn verbonden aan romantiek. Naast bloemen worden daarom ook vaak kaarsen gebruikt om een bruiloft te stylen. De luxe collectie van Jo Malone London is hier perfect voor. Niet alleen zien deze kaarsen er prachtig uit, ze verspreiden ook een heerlijke geur op jullie trouwdag. 

Wie eenmaal een van de kaarsen van het luxueuze Jo Malone London heeft geprobeerd, is meteen fan. De verpakking alleen al ziet er geweldig uit. Bij een bezoekje aan de Jo Malone Boutique in de Douglas Store in Maastricht of de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, of Rotterdam word je dan ook meteen hebberig. Want wat zijn er veel prachtige producten te koop!

Jo Malone Home Candle

Geur

Een lekkere geur zorgt meteen voor de goede sfeer op jullie bruiloft. Jullie kunnen de home candles met jullie favoriete geur gebruiken, maar het is ook leuk om meerdere geuren te combineren voor een unieke geursensatie.

Hoe zorg je voor zo´n heerlijke geur op jullie bruiloft? Plaats meerdere geurkaarsen in de ruimte en steek ze 30 minuten voor de gasten arriveren vast aan. De geur kan zich op deze manier goed door de ruimte verspreiden. Je zou ook nog een Room Spray kunnen gebruiken in dezelfde geur als de kaarsen.

Jo Malone bruiloft

 

Styling

Voor de styling van jullie bruiloft is het leuk om gebruik te maken van geurkaarsen in verschillende formaten. Niet alleen binnen is dit erg leuk, de kaarsen staan ook prachtig in de tuin. Verlicht het pad dat de gasten moeten lopen richting de feestzaal bijvoorbeeld met een aantal mooie kaarsen.

Om de styling helemaal af te maken, kun je de bloemen die in jullie favoriete fragrance voorkomen ook afstemmen met de bloemist. Zo passen de bloemen die voor jullie bruiloft gebruikt worden perfect bij de geur in de ruimte.

Jo Malone London als huwelijkscadeau

Natuurlijk zijn deze luxe kaarsen ook erg geschikt als huwelijkscadeau. Met een Jo Malone London kaars kan het bruidspaar heel wat romantische avondjes beleven. Bovendien worden de kaarsen verpakt in een luxe uitziende doos, waardoor het er uit ziet als een echt huwelijkscadeau!

Jo Malone

Wat vind jij van de Jo Malone London kaarsen? 

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *