Creatief aan de slag met washi tape op jullie bruiloft

Washi tape is leuk voor alle creatievelingen. Je kunt er heel wat dingen mee opvrolijken, zo ook jullie bruiloft. Deze tape die in verschillende kleurtjes en patroontjes verkrijgbaar is, kan namelijk uitstekend gebruikt worden om te decoreren.

Washi tape kun je tegenwoordig in iedere hobbywinkel wel vinden. Het is niet alleen heel handig als je van een agenda vol kleurtjes houdt, je kunt hier ook veel creatieve dingen mee maken. Wil je graag DIY aspecten toevoegen aan jullie bruiloft? Dan moet je zeker een aantal rolletjes washi tape in huis halen!

Trouwkaarten

Creatief aan de slag met de trouwkaarten? Dan zou je ze zelf kunnen maken of iets persoonlijks toe kunnen voegen aan gedrukte trouwkaarten door gebruik te maken van washi tape. Een save the date kun je zo ook leuk versieren.

DIY trouwkaart

Fotocredits en DIY: Jen Carreiro via Something Turquoise

Stoelen reserveren

Het is altijd handig om een aantal stoelen voor tijdens de trouwceremonie te reserveren voor belangrijke gasten. Jullie ouders, broers en zussen verdienen immers een plekje op de voorste rij. Met een beetje washi tape zien de bordjes die aangeven dat de stoel gereserveerd is er extra leuk uit!

Gastenboek

Het is leuk om iets meer aan het gastenboek toe te voegen dan alleen maar tekst. Met washi tape maak je het geheel al een stuk gezelliger. Zeker wanneer je hiermee polaroid foto´s vast plakt die de gasten zelf hebben gemaakt. Met verschillende kleurtjes en patroontjes wordt het een vrolijk geheel.

Nog meer manieren om washi tape te gebruiken

Natuurlijk zijn er nog heel wat andere manieren te verzinnen om washi tape te gebruiken voor jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van het versieren van de naamkaartjes voor de gasten tijdens het diner, het decoreren van de enveloppendoos of het kleur geven aan zelfgemaakte bloemenvaasjes met deze tape? Er is van alles mogelijk!

Washi tape bruiloft

Fotograaf: Majenia Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *