Dagen, weken of maanden nadenken over het soort trouwschoenen dat past bij jouw droomjurk? Nergens voor nodig! Je kunt namelijk ook gewoon een bruiloft op blote voeten organiseren.

Heeft jullie bruiloft een bohemian tintje? Trouwen jullie op het strand of juist midden tussen de velden? Dan is het misschien leuk om voor een bruiloft op blote voeten te gaan.

Trouwschoenen

Trouwschoenen kunnen natuurlijk prachtig staan, maar ze kunnen ook voor heel wat problemen zorgen. Denk maar aan hoge hakken waar onmogelijk op te lopen is of blaren op je voeten. In plaats van een paar trouwschoenen kun je ook voor blote voeten kiezen.

Bruid op blote voeten

Fotograaf: We Are Wildwood via Fly Away Bride

Blote voeten

Blote voeten lopen niet alleen heerlijk, het kan er ook heel leuk uitzien onder een trouwjurk. Je kunt je voeten namelijk op allerlei soorten manieren versieren. Naast een mooi nagellakje zijn er nog veel meer manieren om je voeten te laten stralen. Koop bijvoorbeeld een mooi sierraad of een bloemenkrans voor om je enkel.

Pedicure

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je voeten er goed uitzien wanneer je zo in de spotlights zet. Vergeet daarom niet voorafgaande aan de bruiloft een pedicure te nemen waarbij ze goed worden verzorgd. Je nagels kun je in een vrolijk kleurtje laten lakken, maar je kunt ook voor een simpele en elegante look gaan met bijvoorbeeld een french manicure.

Je gasten

Niet alleen jij kunt heerlijk op je blote voeten rondlopen, ook voor de gasten kan dit fijn zijn. Organiseren jullie een intieme bruiloft aan het strand? Dan kun je hier een bordje neerzetten waar de gasten hun schoenen achter kunnen laten. Hoe fijn is het om de hele avond onbezorgd te kunnen dansen zonder pijn te krijgen aan je voeten? Ze zullen het zeker kunnen waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *