In Nederland is het helaas niet altijd strandweer, toch kan het strand een leuke plaats zijn voor jullie bruiloft. Wil je wel zeker zijn van de zon? Misschien is een bruiloft in het buitenland dan een leuk idee. Het is de ideale plek voor een intieme bruiloft met jullie familie en beste vrienden.

Trouwen op het strand

Of je nou in Nederland aan het strand trouwt of kiest voor een bruiloft op een prachtig bounty-eiland, je krijgt er zeker een heerlijk vakantiegevoel van. Het strand is dan ook een fijne plek voor een ontspannen dagje waarop jullie heerlijk van elkaar en de mensen om jullie heen kunnen genieten.

Bohemian bruiloft

Lijkt een bohemian bruiloft jullie wel wat? Je maakt zo een fijne loungeplek in het zand met wat kussens en een laag tafeltje. ´s Avonds kunnen jullie van een drankje genieten terwijl jullie naast een kampvuur zitten en genieten van gitaarmuziek.

Trouwen op blote voeten

Op het strand hoef je je geen zorgen te maken over je trouwschoenen, die heb je namelijk niet nodig. Je kunt gewoon trouwen op je blote voeten! Natuurlijk kun je wel voor een mooi sieraad om je enkels kiezen of een leuke bloemenkrans.

Brooke Adams via The Lane

Fotograaf: Brooke Adams via The Lane

The Nichols via Brides

Fotograaf: The Nichols via Brides

Prieeltje

Op het strand is natuurlijk geen altaar, maar je kunt wel je eigen achtergrond maken voor een mooie ceremonie. Maak bijvoorbeeld een prieeltje van hout die je versiert met stukken stof en bloemen. Hiermee creëer je een romantisch plekje waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. De stoelen van de gasten kun je in twee vakken richting het prieeltje neerzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *