Jullie bruiloft over meerdere dagen verspreiden?

Sommige brides to be willen zo veel in die ene trouwdag proppen, dat het maar niet lijkt te lukken met de planning. Het is jammer als jullie bruiloft stressvol wordt, daarom kun je hem misschien beter over meerdere dagen verspreiden.

Niet één dag om te trouwen, maar twee of misschien zelfs meer. Het is natuurlijk mogelijk. Dit kan in de vorm van een trouwweekend, maar ook als twee losse dagen. De eerste dag vindt jullie ceremonie plaats, vaak in een klein gezelschap. Hier kunnen jullie rustig trouwen met alleen jullie beste vrienden en familie. Er heerst een intieme sfeer en jullie hebben alle tijd voor de gasten en elkaar.

Trouwfeest op een andere dag

Het feest wat volgt op deze plechtigheid verschuiven jullie vervolgens naar de volgende dag of zelfs een paar dagen of weken later. Tussendoor hebben jullie alle tijd om bij te komen en alles goed voor te bereiden. Op de dag van het feest zijn jullie helemaal uitgerust en kunnen jullie optimaal genieten van de avond. Hier kunnen jullie meer gasten uitnodigen en er een echt knalfeest van maken!

Mon et Mine

Fotograaf: Mon et Mine

Voordelen van een bruiloft op meerdere dagen

In eerste instantie lijkt het misschien een beetje gek om een bruiloft in stukken op te delen, maar het is helemaal niet zo gek. Het grote voordeel aan een bruiloft die verspreid is over meerdere dagen is dat jullie meer rust hebben en zo nog beter van alles kunnen genieten. De ceremonie kan klein en intiem zijn, terwijl jullie de bruiloft toch groots vieren. Je trouwjurk kun je gewoon twee keer aan, hoe fijn is dat? En jullie kunnen na afloop van de bruiloft heerlijk genieten van de huwelijksnacht, daar heb je tenslotte tijd genoeg voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *