Trouw je in het buitenland op een heerlijk zonovergoten strand? Heb je een romantisch en intiem diner in gedachten met je gasten? Een bruiloft in een warm land staat meestal in het teken van rust en ontspanning.

De setting van het diner kun je hier goed op aansluiten zodat jullie het ultieme vakantiegevoel hebben. Met jullie beste vrienden en familie genieten van heerlijk eten terwijl de zon langzaam ondergaat, dat klinkt toch ontzettend romantisch?

Tafels op het strand

Dineren op het strand gaat iets anders dan wanneer jullie dit in een restaurant doen. Aan het strand kun je kiezen voor tafels met stoelen of voor lage zitjes op de grond. Lange tafels met stoelen maken het diner iets chiquer en dit is handig wanneer je gasten netjes gekleed zijn. Zorg wel voor het ultieme strandgevoel door gebruik te maken van mooi verlichting, een plek vlak bij de zee te creëren en felle of juist lichte kleuren te kiezen voor de decoratie. Zolang de zon schijnt, is het prettig als je voor schaduw zorgt. Niemand wil zitten zweten op een bruiloft!

Bohemian

Houden jullie van het ultieme bohemian gevoel? Maak dan gebruik van kussens of kleden in het zand met eventueel een lage tafel. Je kunt natuurlijk ook een barbecue organiseren en mensen steeds hun eigen plekje laten kiezen. Een romantisch kampvuur doet het altijd goed. Helemaal leuk als je voor gitaren als achtergrondmuziek zorgt.

One comment to “Bruiloftsdiner op het strand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *