Het is altijd leuk om na afloop van jullie bruiloft een gastenboek te hebben met de namen van al jullie gasten er in. Natuurlijk kun je een standaard boek kopen waar de gasten een kort stukje tekst en hun naam in op kunnen schrijven, maar het is eigenlijk veel leuker om iets origineels te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bucket list als gastenboek?

Er zijn heel wat ideeën te bedenken voor een origineel gastenboek. Een geschreven tekst in een boek is immers een beetje saai. Hebben jullie nog niet bedacht hoe jullie het gastenboek gaan vormgeven? Dan is dit misschien een leuk idee!

Bucket list

Heel wat stellen hebben samen een bucket list met de dingen die ze graag nog eens zouden willen doen. Je kunt zo´n lijst zelf samenstellen, maar het is nog leuker om dit door jullie gasten te laten doen. Alle gasten kunnen hun toevoeging voor de bucket list op een kaartje schrijven en zo krijgen jullie vanzelf een hele lijst met alle must see´s in de wereld en alle dingen die jullie echt nog een keer samen moeten doen.

Bucket list gastenboek

Fotocredits + DIY: Jen Carreiro van Something Turquoise

Emmertje

Je kunt de kaartjes in een traditioneel gastenboek laten plakken, maar het idee van het emmertje op bovenstaande foto´s is wel heel goed bedacht. Het is immers een bucket list.

Free printable

Wil je ook zo´n mooi bordje bij jullie gastenboek zetten? Het idee voor deze DIY komt van de website Something Turquoise. Hier vind je ook een free printable van de tekst in de lijst. Wel in het Engels, maar je kunt de tekst er omheen natuurlijk vervangen door jullie eigen tekst. Op deze site kun je overigens ook een voorbeeld vinden voor de kaartjes die de gasten in kunnen vullen. Leuk als DIY projectje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *