Gaaf! Cactus taarttopper voor jullie bruidstaart

Van bruidstaarten wordt altijd iets bijzonders gemaakt. Veel bruidsparen kiezen voor een prachtige stapeltaart met mooie decoratie. Een taarttopper maakt het geheel helemaal af. Je kunt voor de traditionele manier gaan en een beeldje van een bruid en bruidegom aanschaffen, maar je kunt ook iets originelers bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cactus taarttopper op jullie bruidstaart?

Een bruidstaart moet niet alleen lekker zijn, hij moet er vooral ook erg mooi uitzien. Vaak wordt er van alles uit de kast getrokken om de bruidstaart zo bijzonder mogelijk te maken. Bovenop de bruidstaart wordt vaak een taarttopper gezet. Deze taarttoppers zijn van allerlei soorten materiaal te maken. Zo heb je plastic poppetjes die als taarttopper worden gebruikt, maar ook planten en bloemen zijn hier geschikt voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cactus op de top van jullie bruidstaart?

Cactus taarttopper

Cactussen zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld schattige, kleine exemplaren met een bloemetje er op. Deze mini cactusjes zijn erg geschikt om als taarttopper te gebruiken, omdat ze je taart meteen opfleuren. Je kunt een cactus in de bruidstaart plaatsen door een gat te maken in de bovenste laag. Hier kun je de cactus vervolgens voorzichtig in plaatsen.

In de vorm van een hartje

In plaats van een ronde cactus vol met kleine stekeltjes, kun je ook kiezen voor een cactus taarttopper in de vorm van een hartje. Hiervoor kun je bijvoorbeeld twee cactussen met elkaar combineren en ze zo neerzetten dat ze samen een hartje vormen. Hier kun je eventueel nog een bloemetje aan toevoegen. Romantischer kan bijna niet toch?!

Druipende bruidstaart

Een cactus taarttopper kan goed gecombineerd worden met de trend van de druipende bruidstaart. Deze taarten zien er al fantastisch uit, maar met een cactus als topper worden ze helemaal bijzonder!

Druipende bruidstaart met cactus

Fotograaf: Koman Photography via Brides

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *