Een bruidstaart is natuurlijk mooi, maar wat minder origineel. Cakepops zijn een goede vervanging. Ze zien er super leuk uit, zijn aan te passen aan ieder thema, je kunt ze gemakkelijk zelf maken en bovendien smaken ze heerlijk!

Steeds meer bruidsparen gaan de laatste tijd voor een alternatief voor de traditionele bruidstaart. Zo kiezen ze bijvoorbeeld voor een taartenbuffet, donutmuur of cupcakes. Ook cakepops zijn een leuke vervanging!

De voordelen van cakepops

Cakepops zijn de laatste tijd erg populair. Niet zo gek natuurlijk, want ze zijn heel geschikt voor bruiloften! Je kunt er allerlei leuke creaties mee maken. Ze zijn minstens zo leuk en lekker als een bruidstaart, maar ze zijn wel een stuk gemakkelijker uit te delen. Bovendien zijn deze versierde cakebolletjes al snel goedkoper dan een complete bruidstaart. Alle reden dus om voor dit leuke alternatief te kiezen!

In combinatie met een bruidstaart

Wil je graag een bruidstaart omdat het toch gewoon bij een bruiloft hoort? Je kunt ook een combinatie maken van een taart met cakepops. Zo zijn er verschillende keuzes en heb je toch een traditionele bruidstaart!

Decoreren

Je kunt cakepops op allerlei verschillende manieren decoreren. Het is leuk om de kleuren aan te passen aan jullie themakleuren. Je kunt echter ook nog een stapje verder gaan op het gebied van decoratie. Wat dacht je van cakepops in de vorm van een bruid en bruidegom? Wij vinden dit een erg gaaf idee! Je kunt op deze manier ook meteen leuke foto´s met de ringen maken.

Cake pops 2_Bruiloft Inspiratie

Fotocredits: Cake Chooser via Social and Personal Weddings

Op een leuke manier presenteren

Vergeet je cakepops vooral niet op een leuke manier te presenteren. De stokjes kun je in halve piepschuim bollen steken zodat ze goed blijven staan. Op deze manier kun je ze gemakkelijk leuk neerzetten. Heb je meerdere smaken? Vergeet dan geen bordje neer te zetten waarop de gasten kunnen zien uit welke smaken ze kunnen kiezen. Niet alleen erg handig, maar het ziet er ook nog eens leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *