Bruiloft CD

Fotocredits: Evermine Weddings

CD als gastenbedankje

Muziek speelt vaak een belangrijke rol op bruiloften. Live artiesten of een DJ, een rustig achtergrondmuziekje of een mooi nummer voor de openingsdans, vaak roepen al deze verschillende soorten muziek mooie herinneringen op. Het is dan ook leuk om de gasten jullie muziek mee naar huis te geven op CD als bedankje.

Huren jullie artiesten in om live muziek te komen maken op jullie bruiloft? Of hebben jullie een aantal nummers uitgekozen die tijdens de dag te horen zijn? Zeker wanneer jullie bijzondere muziek laten horen tijdens jullie trouwdag, is het leuk om hier iets extra´s mee te doen.

CD voor de gasten

Veel bruidsparen sluiten hun trouwdag af met een persoonlijk gastenbedankje. Het is een leuk idee om hiervoor zelf een CD te maken met de belangrijkste muziek van jullie bruiloft er op. Dit kun je doen door lege CD´s te kopen waar je alle nummers op zet en hier vervolgens een gepersonaliseerd label op te plakken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie tekst, jullie namen, trouwdatum of een foto (bijvoorbeeld van de verlovingsshoot).

CD gastenbedankjes

Fotocredits: Evermine Weddings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *