Hebben jullie al een mooie auto op het oog als trouwvervoer? Sommige bruidsparen gaan voor een klassieke wagen, terwijl anderen juist liever voor een sportieve auto kiezen. Als de keuze voor het trouwvervoer gemaakt is, rest alleen nog de vraag: Huren jullie ook een chauffeur in om jullie te laten rijden tijdens de bruiloft?

Een trouwauto is vaak een bijzondere wagen. Het is natuurlijk leuk om hier zelf in te mogen rijden, maar het inhuren van een chauffeur kan ook heel fijn en makkelijk zijn. Uiteraard is de keuze aan jullie, maar om wat hulp te bieden hebben wij de voor- en nadelen van beide opties voor je op een rijtje gezet.

Een chauffeur inhuren op jullie bruiloft

De meeste trouwauto´s zijn dure of speciale auto´s waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. Zo kiezen veel bruidsparen voor een klassieke of juist sportieve auto. Omdat dit kwetsbare auto´s zijn, kan het zo zijn dat jullie verplicht een chauffeur moeten inhuren om de trouwauto te kunnen gebruiken. Maar ook wanneer dit niet het geval is, kan het fijn zijn er toch voor te kiezen. Een chauffeur zorgt er immers voor dat jullie je niet druk hoeven te maken over het rijden. Jullie kunnen gezellig samen achterin zitten en hebben alle tijd om even uit te rusten of van elkaar te genieten. Op deze manier is het ritje in de auto een ontspannen moment!

Chauffeur in trouwauto

Fotocredits: Revvies

Zelf in de trouwauto rijden

Zijn jullie gek op rijden? Dan kan het leuker zijn om zelf achter het stuur te kruipen. Het is immers een unieke kans om in de auto van jullie dromen te rijden. Bovendien zorgt dit er voor dat jullie echt even een momentje samen hebben, er hoeft namelijk niemand anders met jullie mee te rijden in de auto. Tot slot is het meestal ook een stukje goedkoper om een auto zonder chauffeur te huren, zo lang je er maar voor zorgt dat je zelf geen schade rijdt. Als jullie een beperkt budget hebben, kan dit dus een slim idee zijn.

Fotocredits: Revvies

Wanneer jullie zelf willen gaan rijden, is het belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn met de verhuurder. Check altijd vooraf wat de voorwaarden zijn en hoe hoog het eigen risico bijvoorbeeld is wanneer jullie onverhoopt schade maken. Het zou jammer zijn als jullie je hier tijdens de bruiloft druk om moeten maken. Door alles goed te regelen kunnen jullie op de bruiloft optimaal genieten van de auto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *