Een chauffeur huren voor jullie trouwauto of juist liever niet?

Chauffeur in trouwauto

Fotograaf: Mike Clarke Photography via Style Me Pretty

Hebben jullie al een mooie auto op het oog als trouwvervoer? Sommige bruidsparen gaan voor een klassieke wagen, terwijl anderen juist liever voor een sportieve auto kiezen. Als de keuze voor het trouwvervoer gemaakt is, rest alleen nog de vraag: Huren jullie ook een chauffeur in om jullie te rijden tijdens de bruiloft? 

Het inhuren van een chauffeur voor jullie bruiloft kan heel fijn en makkelijk zijn, maar er zijn ook bruidsparen die het liever niet willen. Wij hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet zodat je zelf een keuze kunt maken.

Wel een chauffeur inhuren

De meeste trouwauto´s zijn dure of speciale auto´s waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. Zo kiezen veel bruidsparen voor een klassieke of juist sportieve auto. Omdat dit kwetsbare auto´s zijn, kan het zo zijn dat jullie verplicht een chauffeur moeten inhuren om de trouwauto te kunnen gebruiken. Maar ook wanneer dit niet het geval is, kan het fijn zijn er toch voor te kiezen. Een chauffeur zorgt er immers voor dat jullie je niet druk hoeven te maken over het rijden. Jullie kunnen gezellig samen achterin zitten en hebben alle tijd om even uit te rusten of van elkaar te genieten. Op deze manier is het ritje in de auto een ontspannen moment!

Geen chauffeur inhuren

Zijn jullie gek op rijden? Dan kan het leuker zijn om zelf achter het stuur te kruipen. Het is immers een unieke kans om in de auto van jullie dromen te rijden. Bovendien zorgt dit er voor dat jullie echt even een momentje samen hebben, er hoeft namelijk niemand anders met jullie mee te rijden in de auto. Tot slot is het meestal ook een stukje goedkoper om een auto zonder chauffeur te huren, zo lang je er maar voor zorgt dat je zelf geen schade rijdt.


En, weten jullie het al? Gaan jullie een chauffeur inhuren op jullie bruiloft?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *