Gaan jullie in de winter trouwen? Dan is het wel fijn als de gasten zich kunnen opwarmen met een heerlijke beker warme chocolademelk. Je kunt hier een mooie bar van maken met verschillende lekkernijen. 

Chocolademelk

Een winterse bruiloft kan ontzettend knus, gezellig en romantisch zijn. Zeker wanneer jullie met z´n allen binnen zitten met een lekkere beker warme chocolademelk. Laat je gasten hun eigen chocolademelk samenstellen door een bar te maken met bekers, chocolademelk, slagroom en een aantal lekkere toppings.

Bekers

Je kunt kiezen voor glazen of mokken, maar kartonnen bekertjes zijn ook een goede oplossing. Het is leuk om hier een tekst op te laten drukken of jullie namen en trouwdatum op de bekertjes te laten zetten.

Bord

Maak een mooi bord om aan te geven dat er een chocolademelk bar is. Schrijf hier een leuke tekst op voor je gasten. Zo ziet het er meteen gezellig uit! Wil je weten hoe je zelf van die prachtige letters maakt op een krijtbord? Het staat in deze DIY beschreven.

Toppings

Natuurlijk zet je een grote spuitbus slagroom neer, maar het is ook leuk wanneer de chocolademelk versierd kan worden met meerdere toppings. Maak daarom verschillende bakjes met lekkere toppers. Wat dacht je bijvoorbeeld van mini marshmallows, kleine chocoladedruppels, hagelslag en spikkels? Zet er lekkere wafeltjes bij die in de slagroom gestoken kunnen worden.

Decoratie

Vergeet het geheel ook niet mooi te decoreren. Trouw je rond de kerstdagen? Dan kun je mooie kerstversiering gebruiken om je chocolademelk bar helemaal af te maken. Maar je kunt ook in de rest van de wintermaanden leuke decoratie gebruiken zoals sterren en sneeuwvlokjes. Natuurlijk kun je ook voor decoratie kiezen die bij jullie thema past. Of voeg een persoonlijk tintje toe door oude foto´s van jullie samen te gebruiken.

Vind jij chocolademelk ook zo lekker in de winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *