Citroen als thema op jullie bruiloft

Ben jij ook zo gek op citroen? Deze fruitsoort is niet alleen erg lekker door allerlei hapjes en drankjes, maar staat ook nog eens goed als decoratie. Citroenen kunnen dan ook goed als thema op jullie bruiloft gebruikt worden!

Krijg je ook meteen een zomers gevoel bij het zien, ruiken en proeven van citroen? Dat is natuurlijk heerlijk voor op een bruiloft! Er zijn heel wat lekkernijen met citroen die je voor je gasten kunt maken en ook de locatie kun je stylen met een aantal van deze gele vruchten.

Bruidstaart

Bruidstaarten zijn in heel wat verschillende soorten vormen en smaken te krijgen. De vulling bestaat meestal uit meerdere lagen die jullie zelf kunnen kiezen. Citroen is een lekkere, frisse smaak die niet zwaar valt. Heel geschikt dus voor een luchtige bruidstaart!

Bruidstaart met citroen en bosbes

Fotocredits: Mel´s Kitchen Cafe

Cupcakes

Cupcakes zijn een goed alternatief voor de bruidstaart. Ze zijn gemakkelijk uit te delen, zien er leuk uit en zijn bovendien erg lekker. Zeker wanneer ze een lekkere vulling van citroen hebben of gedecoreerd zijn met botercrème in citroensmaak. Dit is erg lekker in combinatie met frambozen, bosbessen of bramen.

Citroen cupcakes

Fotocredits: The First Year Blog

Citroen bosbes cupcakes

Fotocredits: Garnish & Glaze

Drankjes

Trouwen jullie op een warme, zomerse dag? Dan kunnen de gasten vast wel wat verfrissing gebruiken! Zet een aantal kannen met zelfgemaakte citroenlimonade neer of gekoeld water met schijfjes citroen en verse munt. Dit is ook erg lekker wanneer jullie een barbecue bruiloft organiseren.

Decoreren met citroen

Citroenen zijn niet alleen erg lekker, je kunt ze ook goed gebruiken bij het decoreren van de locatie. Ze staan bijvoorbeeld erg leuk in centerpieces. Je kunt zowel hele citroenen gebruiken als plakjes of doorgesneden citroenen.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *