Bruidspaar op dansvloer

Fotograaf: Studio Tran

Zo krijg je de dansvloer vol tijdens jullie trouwfeest!

Heel wat bruiden maken zich stiekem een beetje zorgen over het feest op hun trouwdag. Want wat als de gasten het niet zo leuk vinden en ze alleen maar op hun stoel blijven zitten? Gelukkig gebeurt dit zelden en vinden de meeste gasten het hartstikke leuk om te dansen. Denk van te voren wel even na over de volgende dingen.

Muziek die gasten de dansvloer op trekt

Om te kunnen dansen, is er natuurlijk goede muziek nodig. Of je nou een bandje, zanger of DJ inhuurt, zorg er in ieder geval voor dat ze voor muziek kunnen zorgen die bij jullie en de sfeer van de bruiloft past. Waarschijnlijk weten ze ook goed welk nummer de meeste gasten de dansvloer op trekt.

Hebben jullie genoeg ruimte?

De locatie is natuurlijk ook belangrijk. Er moet voldoende ruimte zijn om te kunnen dansen zonder constant op elkaars tenen te staan. Zeker in de zomer kan het binnen erg warm worden, dan is het fijn als er wat ramen open kunnen. Natuurlijk zul je zitplaatsen moeten hebben voor de gasten die even uit willen rusten, maar ze moeten ook vooral uitgenodigd worden om de dansvloer op te gaan. Een te grote ruimte is ook killing voor de sfeer op een bruiloft. Gasten voelen zich niet op hun gemak als er veel te veel ruimte om hen heen is, dit voelt ongezellig.

Dansen op het trouwfeest

Fotograaf: John Shim via Moment Junkie

Vergeet zelf niet te dansen

Waarschijnlijk ben je lang bezig met alle felicitaties in ontvangst nemen, maar neem vooral ook de tijd om zelf te dansen. Zo´n enorme jurk is niet altijd even handig, daarom kiezen sommige bruiden er voor om zich speciaal voor het feest nog even om te kleden. Een tweede jurk zorgt bovendien weer voor een leuke verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *