Bij Bruiloft Inspiratie komen wij wekelijks zo ontzettend veel prachtige bruiloft foto´s tegen, dat het eigenlijk zonde is om niet alles met jullie te kunnen delen. Daarom zullen wij vanaf nu wekelijks onze top 5 Pinterest foto´s laten zien. Deze week is het onderwerp: foto´s van de bruid en de bruidegom samen.

Waarschijnlijk hebben jullie op jullie trouwdag tijd ingepland voor een fotoshoot met de trouwfotograaf. Natuurlijk worden er genoeg foto´s gemaakt van jullie met vrienden en familie, maar de foto´s van jullie samen zijn misschien wel het belangrijkste. En sommige fotografen kunnen die liefde tussen de bruid en bruidegom ook nog eens heel goed vastleggen. Dit is onze top 5 trouwfoto´s van het bruidspaar, misschien kun je er vast wat inspiratie mee opdoen voor jullie eigen fotoshoot!

Top 5 bruiloft inspiratie

Inspiratie bruid en bruidegom

Fotograaf: Tec Petaja

Niet alleen is dit een jaloersmakend knap bruidspaar, ook is dit een foto vol met liefde. Zo´n perfect plaatje zou toch iedere bruid wel willen van haar eigen bruiloft?

Een goede trouwfotograaf weet gebruik te maken van het licht. In dit geval is dat wel heel goed gelukt. Het licht dat precies tussen de hoofden van de bruid en de bruidegom door komt, zorgt voor een bijzonder effect.

De blik van de bruidegom die in de verte kijkt, terwijl de zwoele ogen van de bruid op de camera zijn gericht. Dit in combinatie met het zwart wit effect maakt deze foto zo speciaal.

Wat ziet dit bruidspaar er mooi uit op deze foto! Het is dan ook een prachtig plaatje: mooie heldere kleuren, een liefdevolle kus van de bruidegom op het hoofd van zijn bruid en het romantische handje vasthouden onder in beeld.

Draag je een sluier op jullie trouwdag? Dan moet je hem zeker gebruiken voor het maken van de trouwfoto´s. Een foto als deze waarbij het bruidspaar samen onder de sluier staat is een echte musthave!

One comment to “De beste bruiloft inspiratie – deel 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *