Na het diner zul je waarschijnlijk flink vol zitten, maar zodra jullie een paar uur hebben gefeest, krijg je vanzelf weer honger. De gasten zullen het dan ook zeker kunnen waarderen als jullie als bruidspaar wat lekkere midnight snacks voor ze regelen. Dat wordt smullen!

Na afloop van het feest gezellig met z´n allen nog wat eten? Dat is een welkome verrassing voor veel gasten en bovendien meteen een leuke afsluiting van jullie bruiloft. Aan welke midnight snacks kun je denken?

Candybar

Zin in een zoete lekkernij? Maak dan een candy bar voor je gasten waar ze allerlei soorten snoepjes en koekjes kunnen pakken. Ze kunnen het ter plekke opeten en gezellig nog wat nakletsen of de snoepjes in een zakje meenemen voor de terugweg naar huis.

Popcorn bar

Nog zo´n idee voor een lekkere bar waar gasten zelf hun midnight snacks kunnen pakken is de popcorn bar. Laat de gasten kiezen tussen verschillende smaken. De bakjes kun je personaliseren zodat jullie namen en trouwdatum er op komen te staan.

Hamburgers of frietjes

Meer trek in een vette hap? Dit is met name erg lekker wanneer jullie wat alcohol op hebben. Laat mini hamburgertjes rondbrengen of maak een speciaal snackpakketje voor je gasten met frietjes en wat te drinken.

Mini pizzaatjes

Mini pizzaatjes doen het ook altijd goed op een bruiloft. Je kunt de gasten hun eigen pizzabodem laten bedekken en ze in een houtoven bereiden. Dit is erg gezellig en vooral geschikt wanneer jullie een wat meer intieme bruiloft hebben.

Foodtruck met midnight snacks

Wil je zonder moeite een heerlijke midnight snack voor je gasten verzorgen? Dan kan het leuk zijn om een foodtruck te huren. Deze foodtrucks zijn er in allerlei soorten en maten. Van een friettent op wielen tot een foodtruck met allerlei gezonde salades en luxe gerechten. Een hamburgerbar doet het altijd goed, zeker als deze foodtruck hamburgers van uitstekende kwaliteit aanbiedt met heerlijke sausjes. Kijk eens rond op internet voor alle mogelijkheden.

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *