Dit zijn de beste midnight snacks voor jullie trouwfeest

Na het diner zul je waarschijnlijk flink vol zitten, maar zodra jullie een paar uur hebben gefeest, krijg je vanzelf weer honger. De gasten op jullie bruiloft zullen het dan ook zeker kunnen waarderen als jullie als bruidspaar wat lekkere midnight snacks voor ze regelen. Wij hebben de lekkerste ideeën vast voor je op een rijtje gezet. Dat wordt smullen!

Na afloop van het feest gezellig met z´n allen nog wat eten? Dat is een welkome verrassing voor veel gasten en bovendien meteen een leuke afsluiting van jullie bruiloft. Natuurlijk kun je de schaal met bittergarnituur nog een keer rond laten gaan, maar er zijn ook heel wat leukere en originelere ideeën te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke midnight snacks?

#1. Candybar met zoete lekkernijen

Zijn jullie echte zoetekauwen? Maak dan een candybar voor jullie gasten waar ze allerlei soorten snoepjes en koekjes kunnen pakken. Ze kunnen het ter plekke opeten en gezellig nog wat nakletsen of de snoepjes in een zakje meenemen voor de weg terug naar huis. Wanneer jullie de snoepzakjes personaliseren met jullie namen en trouwdatum, heb je meteen een leuk aandenken voor de gasten aan jullie bruiloft!

#2. Popcornbar

Nog zo´n idee voor een lekkere bar waar gasten zelf hun midnight snacks kunnen pakken, is de popcornbar. Laat de gasten kiezen tussen verschillende soorten popcorn of laat ze hun eigen smaken samenstellen met kruiden en specerijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van karamel, chili, knoflook of appel-kaneel smaak? Ook de popcorn bakjes kun je personaliseren zodat jullie namen en trouwdatum er op komen te staan.

Popcorn midnight snack bruiloft

Fotocredits: Pen + Paper Flowers

#3. Hamburgers of frietjes

Meer trek in een vette hap? Dit is met name erg lekker wanneer jullie wat alcohol op hebben of lang hebben gefeest. Laat in dit geval mini hamburgertjes rondbrengen of maak een speciaal snackpakketje voor je gasten met frietjes en wat te drinken. Dit is erg lekker en ziet er ook nog eens leuk uit!

#4. Mini pizzaatjes

Mini pizzaatjes doen het ook altijd goed op een bruiloft. Je kunt de gasten hun eigen pizzabodem laten bedekken en ze in een houtoven bereiden. Dit is erg gezellig en vooral geschikt wanneer jullie een wat meer intieme bruiloft hebben. Je kunt hiervoor een speciale mobiele pizzaoven huren of een pizzabakker die de pizza´s op jullie trouwlocatie bereidt.

Mini pizzaatjes als midnight snack

Fotocredits: The Girl on Bloor via Brit + Co

#5. Foodtruck met midnight snacks

Wil je zonder moeite een heerlijke midnight snack voor jullie gasten verzorgen? Dan kan het leuk zijn om een foodtruck te huren. Deze foodtrucks zijn er in allerlei soorten en maten: van een friettent op wielen tot een foodtruck met allerlei gezonde salades en luxe gerechten. Een hamburgerbar doet het altijd goed, zeker als deze foodtruck hamburgers van uitstekende kwaliteit aanbiedt met heerlijke sausjes. Kijk eens rond op internet voor alle mogelijkheden.

Lees verder: Bruiloft foodtruck: 5 Redenen om er een te huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *