Ja, ook mannen moeten er op hun best uit zien op een bruiloft. Al hebben zij niet zoveel variatie als wij hebben in verschillende kleuren en modellen jurkjes, toch kunnen zij heel wat leuke dingen met hun kleding doen. Kijk maar eens hoe deze mannen er bij lopen op een bruiloft.

Natuurlijk is jouw trouwjurk het meest belangrijk op jullie trouwdag. Daar gaat toch echt de meeste aandacht naar uit. Alleen dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw husband to be er niet spetterend uit kan zien.

Het pak van de bruidegom kan nog zo mooi zijn, toch ziet het er vaak niet heel anders uit dan andere trouwpakken. Op het gebied van trouwpakken is er immers minder variatie dan wanneer je naar trouwjurken kijkt. Wil je echt iets speciaals maken van de kleding van jouw bruidegom en zijn vrienden? Voeg dan leuke accessoires toe zoals bretels of zonnebrillen zoals je op de foto hierboven ziet. Het is ook leuk als je duidelijk kunt zien wie de bruidegom is. Zorg dus voor andere kleuren of andere accessoires. Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden:

Berkley Vop

Fotograaf: Berkley Vop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *