De lekkerste bruiloft desserts

Gaan jullie de hele catering voor de bruiloft zelf verzorgen? Of wordt het diner door professionals geregeld, maar zou je het wel leuk vinden om iets zelf te doen? Dan is het leuk om een van de volgende desserts te maken voor de gasten.

Bij een bruiloft hoort goed eten. Een heerlijk diner kan daarom ook het best worden afgesloten met een minstens zo lekker toetje. Het hele diner voor je gasten zelf maken is misschien wat veel gevraagd, maar desserts zijn minder lastig. Ben je niet echt een keukenprinses? Dan kun je deze toetjes natuurlijk ook laten maken. Wij hebben wat lekkere ideeën voor je op een rijtje gezet!

Mini cheesecake

Bijna iedereen houdt wel van cheesecake. Je kunt hier kleine taartjes van maken die je versiert met verse vruchten. Overigens zijn er nog veel meer manieren om cheesecake terug te laten komen op jullie bruiloft. Wat dacht je van een cheesecake als bruidstaart?

Cupcakes

Niet zo´n fan van cheesecake? Dan kun je natuurlijk ook cupcakes voor je gasten neerzetten. Deze prachtige cupcakes zijn misschien wat lastig als je weinig ervaring hebt, maar er zijn allerlei leuke en lekkere dingen mogelijk.

Bruiloft cupcakes

Fotocredits: Glorious Treats

IJsjes

Trouwen jullie in de zomer? Op een warme dag doen ijsjes het altijd goed. Je kunt zelf heerlijke cocktail ijsjes maken voor de gasten. Niet heel moeilijk, wel erg lekker!

Verschillende desserts

Kun je geen keuze maken? Dan is het leuk om verschillende desserts aan te bieden op een dessert buffet. Zet allemaal kleine lekkernijen neer waar de gasten uit kunnen kiezen. Zo weet je zeker dat iedereen iets kan vinden waar hij trek in heeft. Vergeet de tafel niet mooi aan te kleden en te decoreren in de kleur(en) van jullie thema.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *