De leukste dieren op een bruiloft

Op dierendag is het natuurlijk de ideale dag om een blog over dieren op bruiloften te schrijven. Honden zien we regelmatig terug op bruiloften, maar ook andere dieren kun je rustig mee laten genieten van jullie grote dag.

Jullie trouwe huisdier maakt een deel uit van jullie leven samen en daarom is het niet meer dan logisch dat hij ook een plekje krijgt op de belangrijkste dag uit jullie leven. Niet alleen honden zijn leuk gezelschap voor op jullie bruiloft, ook andere dieren zoals paarden, konijnen, ezels en lammetjes doen het goed. Wanneer je een echte dierenliefhebber bent, kunnen ze absoluut niet ontbreken op jullie bruiloft!

Versiering

Met wat versiering maak je jullie (huis)dier helemaal klaar voor de bruiloft. Verse bloemen of een mooi krans staan prachtig. Maar maak het niet te gek, het zou vervelend zijn wanneer dieren last hebben van de versiering die jullie hebben aangebracht.

Wat leuke dieren

Wij hebben vast wat foto´s opgezocht van schattige, mooie of ondeugende dieren die te gast waren op een bruiloft. Zo kun je inspiratie op doen voor jullie eigen dag. Nog even een kleine waarschuwing: het kan zijn dat jullie dier zo de aandacht trekt, dat de gasten even geen oog meer hebben voor jouw prachtige trouwjurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *