Het afgelopen jaar zijn er heel wat blogberichten op Bruiloft Inspiratie verschenen. De leukste DIY´s, prachtige foto´s van bruidsparen, hippe bruidjes en heel wat inspiratie op het gebied van trouwen. Maar wat waren de populairste blogs uit 2015?

In 2015 is er veel gebeurd op Bruiloft Inspiratie. De site is een hele verandering ondergaan en deze zomer zijn we uitgeroepen tot de Beste Trouwblog 2015. Ondertussen zijn er ook heel wat blogs online gekomen. Deze blogs werden het meest gelezen:

Naar het toilet in je trouwjurk

Blijkbaar stelden jullie jezelf dezelfde vraag als wij deden: hoe kun je in hemelsnaam naar het toilet gaan als je zo´n gigantische trouwjurk aan hebt? Er bleek goed nieuws te zijn, je hoeft het niet de hele dag op te houden! Er zijn namelijk wel degelijk manieren waarop je naar het toilet kunt in je trouwjurk. Niet voor niets was deze blog ontzettend populair het afgelopen jaar.

 

 

Goedkoop trouwen

Een ander populair onderwerp is goedkoop trouwen. Want hoe kun je met weinig geld toch een fantastische bruiloft organiseren? Met een beetje creativiteit lukt het echt om te trouwen voor slechts 1000 euro!

 

 

Vintage bruiloft

Een aantal thema´s voor bruiloften was het afgelopen jaar erg populair. Vooral de bohemian en vintage bruiloft scoorden goed. Niet zo gek dus dat deze blog over een gestylde vintage bruiloft goed gelezen werd.

 

 

DIY bruiloft decoratie

Bruiloft Inspiratie is gek op DIY´s. Niets is leuker dan een bruiloft waar het bruidspaar lekker creatief is geweest. Deze lichtjesslinger kun je gemakkelijk zelf maken en staat prachtig als decoratie op een bruiloft. Leuk als je trouwt tijdens een van de donkere winterdagen, maar ook goed te gebruiken als verlichting op een zomerse buiten bruiloft!

 

 

Originele trouwbedankjes

Bij een originele bruiloft horen originele trouwbedankjes. Deze blog sluit dan ook de top 5 af met de meest populaire blogs in 2015.

Bruiloft Inspiratie wenst alle bruidjes en bruidegommen (to be) een gelukkig en gezond 2016 toe met heel veel liefde! We zien jullie graag weer terug in het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *