Het afgelopen jaar hebben er weer heel wat prachtige, romantische bruiloften plaatsgevonden. Op Bruiloft Inspiratie is iedere doordeweekse dag een blog verschenen met de leukste en mooiste inspiratie, tips en ideeën. Aan het einde van het jaar laten wij jullie de top 5 zien met de best gelezen trouwblogs.

Ben je het afgelopen jaar niet aan het lezen van alle blogs toegekomen? Geeft niets! Wij hebben een samenvatting voor je van de meest populaire trouwblogs uit het jaar 2017:

#5 Live paint om jullie bruiloft ter plekke vast te leggen als modern schilderij

Zoeken jullie een leuke manier van entertainment voor jullie gasten? Of vinden jullie het leuk om naast de foto´s nog een andere tastbare herinnering aan de bruiloft over te houden? Dan is het leuk om een live schilder uit te nodigen die ter plekke een schilderij maakt van jullie trouwdag. Dit is overigens ook een leuke verrassing om het bruidspaar cadeau te geven!

Live paint op bruiloft

Schilderij: Peggy van Gurp

#4 Bucket list: Leuk als gastenboek

Een gastenboek is leuk als herinnering aan alle gasten die op jullie bruiloft zijn geweest. Natuurlijk kun je een gewoon boek neerleggen, maar op Bruiloft Inspiratie komen ook regelmatig originele ideeën voorbij. Dit gastenboek in de vorm van een bucket list was het afgelopen jaar bijvoorbeeld erg populair.

Bucket list als gastenboek

Fotocredits: Jen Carreiro via Something Turquoise

#3 3 Manieren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor jullie bruiloft

Een bruiloft is flink duur en sommige bruidsparen moeten lang sparen voor ze het kunnen betalen. Dit blog over 3 manieren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de bruiloft, werd het afgelopen jaar dan ook veel gelezen.

#2 5 Originele alternatieven voor de openingsdans

Een openingsdans kan heel mooi en romantisch zijn, maar niet alle bruidsparen zitten er op te wachten. Misschien kan je helemaal niet goed dansen of ben je niet zo traditioneel ingesteld. In dat geval hebben wij 5 originele alternatieven voor de openingsdans.

#1 8 Ludieke ideeën voor de ceremoniemeester

En dan zijn we tot slot aangekomen bij het meest populaire blog van het afgelopen jaar: 8 ludieke ideeën voor de ceremoniemeester. Heel wat bruidsparen hebben hun ceremoniemeester stiekem getagd in dit bericht in de hoop op wat leuke verrassingen tijdens de bruiloft.

Ceremoniemeester met bruid

Fotograaf: The Reason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *